Iată cum scapi de SUPĂRARE. Aceste 6 TEHNICI chiar funcționează!

Cercetătorii americani de la Universitatea Stanford au demonstrat că supărarea provoacă multe boli, nu numai psihice, ci și fizice. A fost realizat un experiment, iar 90% dintre participanții care nu-i puteau ierta mult timp pe cei care le-au făcut rău și în sfârșit au făcut acest lucru – au început să se simtă mai bine. Le-au dispărut durerile de cap și de spate, li s-a normalizat somnul, și-au restabilit echilibrul sufletesc. Acesta este un motiv suficient de bun pentru a ierta oamenii pe care te superi și a elibera supărarea, nu-i așa?

Iată cum poți face asta:

1.Plângi

Dacă supărarea e proaspătă – plângi! Nu ține lacrimile în tine, sănătatea ta este mai prețioasă decât mândria. (Desigur unii vor alege mândria și asta le va aduce un accident vascular cerebral – acest lucru chiar se întâmplă).

2. Lovește perna

Nimeni nu trebuie să doarmă pe această pernă – nici tu, nici altcineva. Bate-o cu toată puterea, așa cum ai vrea să-l bați pe cel care ți-a făcut rău. Aruncă toată energia negativă, spune-i pernei tot ce ai vrea să-i spui acestui om. Nu uita că este imposibil să ierți, dacă ții în tine toată energia negativă a supărării.

3. Vorbește cu apa. 

Stai pe malul unui râu și vorbește cu apa, spune-i toată durerea și tristețea. Privește în direcția unde curge apa și spune-i cât de rănit(ă) te simți, cum suferi. Crede-mă, apa îți va lua multe supărări, este un instrument dovedit. Dacă nu ai un râu în apropiere – poți deschide robinetul în baie și fă același lucru.

4. Strigă

Mergi într-un loc pustiu și dacă supărările tale s-au transformat în furie – strigă, strigă cu toată puterea. Înjură, spune cuvinte indecente, tot ce-ți vine pe limbă, nu ține nimic, nu te controla. Pune în țipăt toată energia negativă care s-a acumulat.

Cunosc oameni care țipă în baie, în timp ce nu este nimeni acasă. Nu-și fac griji că vor auzi vecinii – bine, pentru că sănătatea lor este mai scumpă decât ambiția.

5. Scrie

Pe o foaie de hârtie scrie luna, ziua, anul. Apoi înșiră tot ce ai pe suflet, ce te îngrijorează. Scrii pe ambele părți ale foii și nu lua altă coală! Acest lucru este foarte important – aici este foarte importantă măsura. Recitește tot ce ai scris. Poți avea sentimente neplăcute – acest lucru este normal. Apoi arde foaia, urmărind cum se întâmplă asta, cum se rotește hârtia, cum se topesc liniile în foc. Așa arde durerea și supărarea ta.

6. Percepția conștientă

Este cea mai eficientă și ecologică metodă pentru dizolvarea supărărilor. Pentru asta trebuie să simți în corp unde se află supărarea, cum arată, apoi o fixezi în conștiință. Și rostești în gând: “Te văd, ești relativ în mine”. Cu aceste cuvinte, o scoți din corp și întrebi: “Ce ai venit să mă înveți?”.

Rezultatul poate fi uimitor! În câteva minute, nu numai că se poate dizolva supărarea, ci poți înțelege marele sens al vieții, care te îndreaptă spre bine.