Energia Culorii Negre: Oare e Bine să Porți Negru? Iată ce spun psihologii…

Fiecare om își alege culoarea hainelor nu numai pe baza preferințelor personale. Culoarea reflectă sufletul nostru, dispoziția și obiectivele vieții. Ne afectează chiar și norocul.

Ce spun psihologii despre culoarea neagră

Culoarea neagră este aleasă de oamenii care doresc să creeze impresia de mister.

Îmbrăcămintea neagră este incredibil de atractivă, în ceea ce privește energia. Dacă vrei să atragi atenția asupra ta, dar să nu pari o persoană vulgară, îmbracă-te în negru. Funcționează excelent și la prima întâlnire și la o întâlnire importantă de afaceri. Oamenii inconștient fac o paralelă între bogăție, succes și negru, așa că folosiți-l în scopuri proprii.

Culoarea neagră vizual alungește, de aceea doamnele care se rușinează din cauza siluetei sau doresc să arate mai suple, pot purta îmbrăcăminte neagră pentru a-și ascunde defectele. Bărbații de asemenea, pot face asta.

Psihologii recomandă limitarea culorii negre și diluarea ei cu alte culori. Cea mai bună opțiune este: negru cu roșu, alb și albastru. Excesul de negru în garderobă îți poate provoca gânduri depresive.

Ce reprezintă Culoarea neagră în Feng Shui

Filozofia orientală acordă o mare atenție culorilor, energiei și semnificației lor. În feng shui, culoarea neagră este asociată cu apa. Experții cred că negrul reflectă adâncimea și infinitatea apei.

În casă, negrul poate fi inamicul bunei dispoziții și norocului, însă îmbrăcămintea întunecată – este un semn al stabilității. Dacă aveți programată o întâlnire importantă sau trebuie să îndepliniți o sarcină importantă, purtați mai mult negru.

Înțelepții spun că negru este bun în cantități mici. În casă, el ar trebui să fie sub nivelul ochilor.

Culoarea neagră sporește efectul altor culori, așadar este recomandabil să nu o faceți culoarea de bază. Evitați excesul de negru în îmbrăcămintea pentru copii.

Culoarea neagră și ezoterismul

Probabil fiecare a auzit despre magia neagră. Acest lucru nu este întâmplător, întrucât clarvăzătorii și înțelepții spun că negru – este culoarea morții.

Din punctul de vedere al acestor oameni – hainele de culoare neagră atrag negativitatea. Culoarea neagră acționează ca un magnet pentru toate lucrurile ”necurate”. Desigur, dacă îi limitați utilizarea, totul va fi bine. Dar evitați să o purtați în fiecare zi.