Partenerii care țin cont de aceste 11 SFATURI au o relație fericită!

Aceste 11 secrete vă vor ajuta să mențineți armonia și fericirea în relație:

1. Lasă trecutul în trecut.

Închide ușa relațiilor din trecut. Este foarte important să începi o relație nouă de la zero. În caz contrar, va fi imposibil să fii 100% cu partenerul actual. Și nu încerca să-ți compari partenerul cu fostul.

2. Fericirea începe cu tine.

Fericirea nu înseamnă sa faci ceva, să realizezi sau să deții ceva. Nici lucrurile la modă, nici banii nu te vor face fericită, până când nu vei alege pentru tine să fii fericit(ă).

3. Comunicare și încredere

Ar trebui să poți discuta cu partenerul toate problemele care te interesează, indiferent dacă se referă la s*x, planurile de viitor sau la temerile tale. Și este foarte importantă încrederea. Trebuie nu doar să ai încredere în partenerul tău, dar și să fii demnă de încrederea lui.

4. Există ”Eu” și există ”Noi”

Nu ești doar soția/soțul cuiva, tu ai propria individualitate. Este important să-ți permiți uneori să faci ceva pentru tine. Cu toate acestea, ar trebui să aveți ocupații comune. Găsiți acest echilibru între “eu” și “noi”.

5. Relația întotdeauna trebuie să fie pe primul loc.

Căsătoria este cea mai puternică legătură dintre două persoane. Copiii cresc și pleacă de lângă părinți, prietenii apar și dispar. De aceea, pentru tine în primul rând ar trebui să fie căsnicia, partenerul.

6. Întotdeauna amintește-ți motivul principal pentru care ai început această relație. 

Nu ați creat familia să munciți 60 de ore pe săptămână, să vă vedeți 2 ore pe zi, să cumpărați o mașină nouă, o casă mai bună sau alte achiziții. Te-ai căsătorit să împărtășești viața cu celălalt, nu cu facturile. Te-ai căsătorit pentru că v-ați îndrăgostit unul de celălalt.

7. Nu vă comparați niciodată cu alte cupluri.

Întotdeauna vor exista familii ale căror soți arată mai fericiți, mai sexy, mai sănătoși sau au mai mult succes decât voi. Să vă comparați cu ei – este o ocupație lipsită de sens.

8. Niciodată nu te gândi la “Ce ar fi fost dacă …”

Să te gândești la ce s-ar fi întâmplat dacă ai fi petrecut o noapte sau toată viața cu altcineva este nedrept față de partenerul tău. În plus, îi cunoști atât părțile bune, cât și cele rele. În ceea ce-i privește pe ceilalți, de obicei vedem numai părțile bune.

9. Să știi că dragostea poate crește

Dragostea și afecțiunea reciprocă pot deveni mai puternice odată cu trecerea anilor. Dacă faceți totul corect, dragostea voastră va înflori. Și întotdeauna țineți minte – nu există dragoste perfectă.

10. La bine și la greu

Dacă v-ați unit destinele, înseamnă că trebuie să vă sprijiniți, indiferent de orice. Partenerul tău are nevoie de tine în aceste momente. Dacă iubești, puteți depăși totul împreună. Și la bine și la greu – amintiți-vă această frază.

11. Spuneți-vă unul altuia “Te iubesc” și gândiți la fel.

Din când în când, partenerul tău trebuie să audă aceste cuvinte prețioase. Poate părea prea copilăresc, dar este important. Și indiferent cât sunteți de ocupați, găsiți timp pentru romantism.