Cum recunoști Psihopatul de lângă Tine? Iată 5 semne prin care îți dai seama.

Pentru majoritatea oamenilor cuvântul “psihopat” se asociază cu eroul din celebrul film “Psycho”. Însă, în viața reală, psihopatul poate să nu iasă în evidență din mulțime.

Adevărații psihopați rareori recurg la abuzul fizic, majoritatea dintre ei preferă să se joace cu emoțiile omului. Deseori, folosesc tehnici psihologice precum sunt: dominarea și manipularea. Psihopatii știu exact cum să obțină ceea ce-și doresc.

Cum înțelegi că ai de-a face cu un psihopat? Iată 5 semne care îți spun asta:

1. Psihopații mint întotdeauna sau spun adevărul doar pe jumătate.

Din când în când, toți mințim, dar atunci când comunici cu un psihopat, vei auzi NUMAI minciuni. Ei fac promisiuni deșarte, îi bârfesc pe alții și tot timpul mint despre sine. Dacă observi că omul te minte permanent, ceva nu este în regulă cu el.

2. Te privesc de sus în jos

Psihopatul tinde să te domine, așa că va încerca mereu să te privească de sus în jos. Acești oameni te fac să te simți nesigur(ă). După ce comunici cu un psihopat, te simți vinovat(ă) sau îți ceri scuze. El știe exact ce buton să apese, pentru a ajunge în colțurile sufletului tău!

3. Sunt ipocriți 

Psihopații adoră să-ți evidențieze neajunsurile și greșelile și, de asemenea, să te judece pentru ele. Ei se simt mai bine, umilindu-i pe alții (mai ales în public). De aceea, dramatizează situația și te judecă în public. Chiar și pentru greșelile sale!

4. În interiorul lor trăiesc câteva personalități.

Acești oameni au de obicei, un set de încarnări. Astăzi, psihopatul se comportă ca un înger, iar mâine va fi un adevărat diavol. Ei pot fi absolut superbi, jucând rolul de victimă și în același timp dominându-te. Învață să nu reacționezi la schimbările lor bruște de dispoziție. Nu-i lăsa să te influențeze!

5. Se victimizează

Psihopații tind să-i învinuiască pe alții tot timpul. O astfel de persoană nu-și va recunoaște niciodată vina. Mai degrabă se va victimiza sau te va face să te învinovățești pentru tot.

Observând oricare dintre aceste semne, fiți atenți! Psihopatii sunt foarte periculoși și adevărați maeștri ai manipulării. Acești oameni îți fură toată energia și te distrug moral. De aceea, încearcă să stai cât mai departe de ei. Comunicarea cu psihopatii aduce cu sine drame, probleme și emoții negative. Vibrațiile lor toxice te afectează mai mult decât îți poți imagina.