Vei înțelege cât de importantă a fost, atunci când va pleca din viața ta…

Nu conștientizezi câte face pentru tine. Nu-i spui niciodată “mulțumesc”, uneori faci contrariul. Te plângi că este prea obsesivă. O urăști că vrea să petreacă atât de mult timp cu tine. Ți-ar plăcea să-ți ofere mai mult spațiu personal.

Ea este gata să facă orice, doar ca să te vadă zâmbind, iar tu de abia ridici un deget pentru ea. Îi permiți să facă totul și nu-i oferi nimic în schimb, pentru că nu-ți pasă dacă rămâne sau pleacă.

I-ai dat de înțeles clar că nu apreciezi ceea ce face pentru tine, deci e doar o chestiune de timp până când își va veni în fire și îți va spune adio.

Doar atunci când va pleca, vei înțelege câte sacrificii a făcut pentru tine. Îți va fi dor de mesajele și complimentele ei. Îți va fi dor de îmbrățișările, râsul și grija ei. Acum nu conștientizezi cât ești de norocos. Dar îți vei da seama de asta, de îndată ce vei rămâne din nou singur. 

Când va pleca, îți va fi dor de ea, indiferent cât de furios ai fost pe ea cu o zi înainte. Îți va fi dor, pentru că nu ai cu cine să vorbești, nu are cine să te asculte, nu ai cu cine să visezi.

Când va pleca, îți va fi dor de cea care putea renunța la multe lucruri pentru tine. Cea care ar fi alergat spre tine la primul apel. Care te punea mai presus de orice, pentru că erai lumea ei. Când va pleca, vei înțelege în cele din urmă, cât efort a depus pentru relația voastră. Vei realiza că nu fiecare fată este gata să facă atâtea lucruri pentru tine.

Când va pleca, va fi prea târziu. Nu o vei putea întoarce cu un buchet de flori și scuze la miezul nopții. Nu o vei putea convinge că te schimbi, pentru că ea deja ți-a dat un milion de șanse și le-ai ratat pe toate.

Când va pleca, nu o vei mai putea întoarce înapoi, pentru că a decis că merită un bărbat care va vedea de la bun început ce valorează, nu pe cineva care a înțeles acest lucru, doar atunci când a pierdut-o.