Iată ce înseamnă să-ți fie dor de femeia iubită…

Poți să-i scrii după miezul nopții, să-i spui că ți-e dor de ea și nu ai răbdare să vă întâlniți din nou, dar aceste cuvinte nu înseamnă nimic fără acțiuni. Nu-ți este dor cu adevărat, dacă nu planifici să te întâlnești cu ea. Dacă toate astea sunt doar vorbe.

Și nu trebuie să-ți fie dor de ea numai când ai patul gol și te simți singur. Sau când ai băut prea mult.

Trebuie să-ți dorești să comunicați față în față, nu doar virtual. Să te uiți mai mult în ochii ei, decât într-un ecran. Să-i auzi vocea și să-i vezi zâmbetul, decât un emoji.

Trebuie să-ți fie dor de ea când te trezești dimineața și nu-i simți respirația pe pielea ta. Trebuie să-ți dorești să începi fiecare zi sărutând-o pe frunte. Cu brațele în jurul corpului ei.

Trebuie să-ți fie dor de ea când ești în mașină, conectezi muzica și vrei să stea lângă tine. Să-ți dorești să ții o mână pe volan, iar cealaltă pe piciorul ei. Trebuie să o dorești alături de tine în timpul călătoriilor lungi, pentru că ea poate transforma chiar și cea mai plictisitoare călătorie într-o aventură.

Trebuie să-ți fie dor de ea, când ai o zi bună și vrei să vorbești cu cineva despre ceea ce ai obținut. Și trebuie să-ți fie dor de ea, când ai o zi dificilă și vrei ca un suflet apropiat să-ți asculte plângerile despre munca grea. Trebuie să-ți dorești să-i spui totul.

Trebuie să-ți fie dor de ea, când vezi alte cupluri pe stradă ce merg de mână și decizi că ea este cea cu care vrei să mergi la fel. Ea este cea cu care nu-ți este teamă de obligațiile unei relații serioase. Cea cu care îți poți imagina un viitor comun.

Trebuie să-ți fie dor de ea când ești cu prietenii, când ești înconjurat de mulțime, când ea – este ultima persoană la care te poți gândi. Trebuie să-ți fie dor de ea tot timpul. Nu numai atunci când ești plictisit. Nu numai atunci când te simți singur.

Trebuie să-ți dorești să fie mereu lângă tine, pentru că EA te face mai fericit și mai bun.