Femeia este cea care face din soțul său un Bărbat Adevărat. Iată de ce…

Succesul sau eșecul bărbatului depinde complet de femeia care se află lângă el – acest lucru este demult testat și dovedit. Femeia este cea care poate ridica bărbatul pe piedestal, făcându-l un norocos prosper. Și tot ea, este motivul pentru care partenerul e un ratat, care nu poate obține nimic în viață. Nu în zadar se spune: bărbatul este capul, iar femeia gâtul.

Iată un exemplu. Cunosc două cupluri căsătorite. Primul – este un exemplu al fericirii și armoniei familiale. Ei și-au construit o casă, au o mașină bună, un loc de muncă, trei copii. De-a lungul anilor, au reușit să păstreze sensibilitatea, dragostea, grija și loialitatea unul față de celălalt. Întotdeauna au planuri și idei noi, merg în vacanțe, la mare, se întâlnesc cu prietenii și se pare că nimic nu-i poate separa vreodată.

Al doilea cuplu – este exact contrariul. Soțul – chinuit de viață, soția – plictisitoare și neîngrijită. Ei încearcă, planifică, visează la ceva, dar fără niciun rezultat. În familia lor există certuri frecvente, neînțelegeri, reproșuri, tristețe, apatie și nicio perspectivă.

De ce se întâmplă acest lucru?

Pentru că în primul cuplu bărbatul își venerează femeia. El o iubește, o consideră cea mai frumoasă, cea mai bună, cea mai blândă, o poartă în brațe și îi aduce flori fără motiv. În această relație femeia înflorește, se simte dorită și iubită și, prin urmare, inspiră și face bărbatul să avanseze, să-și realizeze planurile și să obțină succes.

În cel de-al doilea cuplu, femeia este o floare uscată și ruptă. Ea nu simte că partenerul are nevoie de ea, nu aude complimente, de aceea, fără ”hrană” nu poate fi o muză pentru bărbatul ei. Rezultatul – este apatie completă și detașare din partea lui.

Acesta este secretul unei relații fericite. Femeia este cea care influențează bărbatul, dar numai de bărbat depinde cum îl va influența – ca un râu fertil sau ca un pârâu tulbure și sec.