3 motive pentru care Relațiile Virtuale devin o adevărată Dezamăgire.

Majoritatea oamenilor adorm și se trezesc cu smartphone-ul în mână, de aceea, e logic că astăzi ei își găsesc un partener mai repede pe internet, decât în viața reală.

Însă, deseori se întâmplă, că relațiile virtuale devin a adevărată dezamăgire. De ce se întâmplă asta? Există cel puțin 3 motive:

1. Lumea virtuală nu transmite emoțiile

Pentru orice om cel mai important lucru este modul în care vorbește interlocutorul, nu despre ce vorbește. Întrucât internetul nu poate transmite emoțiile cu precizie, adesea oamenii în procesul de comunicare inventează lucruri inutile care, în cele din urmă au un efect negativ asupra relației.

Dacă ți s-a părut că potențialul partener te-a jignit – spune-i direct despre asta.

2. Oamenii nu discută subiecte de bază.

Pentru a înțelege dacă merită să-ți consumi timpul pentru întâlnirile reale, trebuie să înțelegi cât de apropiată este o persoană sau alta: ce viziuni are asupra lumii, ce crede despre lucrurile importante și care sunt principiile ei de bază.

Dacă nu vorbiți despre asta, există riscul să te dezamăgești foarte repede.

3. În lumea virtuală oamenii par mai buni decât sunt în realitate

În lumea virtuală, oamenii adesea încearcă să fie ceea ce nu sunt. Ei își atribuie hobby-uri, principii sau convingeri interioare pe care de fapt nu le au. Tocmai din acest motiv omul amână momentul întâlnirii, pentru că după asta toate minciunile lui vor fi descoperite.