Aceste 3 GREȘELI comise de femeie pot distruge relația. Evită-le!

Uneori, unele greșeli comise de femeie, pot omorî sentimentele bărbatului. La fel cum unele greșeli ale bărbaților pot omorî iubirea în fiecare dintre noi. Dar despre ele vom vorbi în următoarele articole, iar astăzi să înțelegem ce greșeli comise de femei pot omorî iubirea.

1. Femeia face bărbatul centrul universului său

Femeia care își schimbă radical viața pentru bărbat, își pierde rapid atracția în ochii lui. De exemplu, tu ai prietene, uneori vă odihniți împreună și luați cina în fiecare vineri. Dar brusc dată apare el și în loc să faci ceea ce-ți place, să faci lucrurile cu care te-ai obișnuit, tu îi pregătești cina și nu mai ieși cu prietenele, ci stai acasă. Nu fă asta!

2. Femeia nu poate fi singură

Dacă bărbatul nu este lângă tine, viața ta imediat se colorează în gri sau negru. Aici faci o greșeală. Atunci când omului i se impune gândul că cel de alături nu poate trăi fără el, imediat îți dorești să fugi. Departe și fără să privești înapoi.

3. Femeia așteaptă ca bărbatul să o facă fericită

Niciun bărbat nu este capabil să te facă fericită. Nici unul. Așteptând acest lucru, vei acumula nemulțumirea și îl vei învinui pentru toate păcatele lumii.

De fapt, fericirea ta depinde numai de tine.  Poți deveni fericită, fără bărbat. Apariția lui îți va face viața mai plină, dar nu te va face dependentă de el. Și acest lucru este foarte important. Pentru că bărbații iubesc femeile fericite.