Aceste 7 fraze trebuie să i le spui Bărbatului, pentru a consolida relația!

Multe femei își doresc să vadă alături de ele bărbați inteligenți, iubitori, grijulii, atenți, pasionați. Însă puține știu că astfel de bărbați nu se nasc, ci devin. Și de multe ori comportamentul bărbatului depinde de atitudinea femeii față de el, de cuvintele ei. Cu ajutorul cuvintelor potrivite, femeia își poate influența puternic partenerul.

Iată 7 fraze pe care ar vrea să le audă orice bărbat și care pot crește calitatea relației voastre.

1. Cum te simți?

Variante posibile ale frazei: Cu ce te pot ajuta?; Cum îți pot ușura starea?; Ce ți-ai dori în acest moment?

Bărbații într-adevăr au nevoie de grijă, ea le oferă sentimentul de profunzime și putere a relației.

2. Cu tine mă simt în siguranță.

Variante posibile ale frazei: Cu tine această problemă s-a rezolvat atât de ușor!; Cât de priceput ești…; Cu tine, nu mi-e teamă de nimic!; N-aș fi putut rezolva asta fără tine!; M-ai ajutat foarte mult …etc.

Bărbatul trebuie să știe că femeia lui se simte în siguranță lângă el. Dacă a făcut ceva pentru tine, spune-i că simți confortul și siguranța. Atunci va înțelege că face lucrurile corect și va acționa la fel.

3. Te sprijin.

Variante posibile ale frazei: Sunt mândră de tine; Cred în tine; Poți face orice!; Orice s-ar întâmpla, voi fi cu tine; Nu mă interesează ce cred alții, pentru că am încredere în tine;  Pentru mine ești cel mai bun.. etc.

În spatele bărbaților de succes întotdeauna au stat femei care i-au sprijinit în totul. Nu există nimic mai inspirator pentru bărbat, decât să simtă încrederea și sprijinul femeii iubite. Auzind astfel de fraze, chiar și bărbații timizi nu se mai tem de dificultăți și, în cele din urmă, reușesc să obțină succes. Acest lucru consolidează foarte mult relația.

4. Să mergem undeva.

Variante posibile ale frazei: Să facem un picnic!; Să facem o plimbare în parc, să mergem cu bicicleta, să înotăm…; Să mergem la un concert; Să rămânem acasă, să urmărim un film și să comandăm pizza … etc.

Bărbații, la fel ca și femeile, au nevoie de emoții pozitive. Obținându-le împreună, consolidați relația. Diversificați viața zilnică plictisitoare cu mici sărbători.

5. Te vreau.

Variante posibile ale frazei: Mă aprinzi!; Mă simt atât de bine cu tine…; Ador privirea ta..etc.

Una dintre cele mai importante sfere ale vieții bărbatului este s*xul. Dacă bărbatul știe că femeia îl iubește și îl dorește, asta îi oferă putere și noi emoții pentru consolidarea și dezvoltarea relației.

6. Mulțumesc!

Variante posibile ale frazei: Îți sunt recunoscătoare!;  Nu pot să-ți transmit cât sunt de fericită că ai făcut asta…!; Ajutorul tău este atât de important pentru mine!; Grija ta mă face fericită; Sunt încântată că te-ai gândit la asta;

Mulți bărbați doresc un lucru elementar: să fie apreciați pentru ceea ce fac. Arată-i bărbatului că ai nevoie de el, că ești recunoscătoare pentru faptele lui. Doar atunci va tinde să te facă din nou fericită.

7. Te iubesc.

Variante posibile ale frazei: Îmi place când zâmbești; Îmi plac îmbrățișările tale; Îmi place să te privesc când lucrezi; Îmi place vocea ta; Îmi plac glumele tale;

Când bărbatul aude că este iubit, el nu se mai teme să-și exprime sentimentele. Repetă-i astfel de fraze cât mai des și el îți va răspunde la fel.

Folosește-ți intuiția și înțelepciunea feminină pentru a utiliza aceste fraze și expresii în momentul potrivit. Doar atunci vei deveni pentru bărbat cea mai bună, unică, iar în schimb vei primi și mai multă atenție, dragoste și grijă.