Iată cum IUBIREA te poate omorî din interior!

Te-ai întrebat vreodată cum poți aduce moartea cuiva, fără să pui mâna pe armă? Te-ai întrebat dacă există posibilitatea să omori pe cineva din interior?

Da, acest lucru este posibil și ești capabilă de asta. Și eu. Și noi toți.

Acest gând groaznic, care pare a fi rodul imaginației, învie în momentul în care te îndrăgostești. Te îndrăgostești fără limite, fără griji, fără să te gândești la tine.

E adevărat când se spune că în iubire există o oarecare frumusețe infinită. Poți iubi pe cineva atât de puternic, dar trebuie să înțelegi consecințele acestei acțiuni.

Astfel îi deschizi acelei persoane calea în interiorul tău, de unde ea ușor te poate slăbi, te poate distruge, îți poate face rău. Îi oferi șansa să-ți ia inima cu mâinile goale și cine știe ce va face cu ea.

O poate proteja cu toată responsabilitatea și dragostea sinceră. Sau o poate trata neglijent, neserios. Și dacă va fi așa, atunci te va durea. Și ar fi bine să te salvezi, dar adevărul trist este că nu poți face asta. Pur și simplu nu poți.

Ori vei fi iubită reciproc, ori te va durea și te vei omorî.

Poți avea speranța că aceeași lumină pe care ai simțit-o tu, o simte și el. Că acea dorință care îți umple fiecare celulă a corpului, o simte și el. Când se întâmplă acest lucru, este minunat. Să iubești și să fii iubită – e minunat. La gust și senzație e ca și cerul. Când pur și simplu trăiți unul pentru altul…

Dar poți aștepta și cele mai teribile consecințe ale iubirii. Ceea ce te poate omorî din interior. Când vei cere atenția lui, vei aștepta în gol, te vei evalua după modul în care te tratează, când te vei învinovăți pentru că nu-ți răspunde la apeluri și mesaje…

În acest moment vei plânge, vei face orice pentru a-ți ușura suferința. Vei adormi cu lacrimi în ochi în fiecare noapte, găsind unica mângâiere în uitare, în întuneric, în tăcere. Apoi te vei simți un pic mai bine, dar nu pentru mult timp. Corpul tău va dormi, însă mintea nu doarme, ci trăiește iar și iar această durere. Faptul că-l iubești, nu-ți oferă liniște. Iubești omul nepotrivit. Și iată în acest moment te recunoști ca fiind moartă. Distrusă. Frântă.

Astfel te omori singură. Te omori cu iubirea pentru omul greșit.

Deja ai fost omorâtă de iubire, de același sentiment care te-a făcut să te simți specială și frumoasă. Același sentiment care ți-a provocat fluturi în stomac și zâmbet sincer pe față. Același sentiment cu care ardea sufletul tău. Deja ai fost omorâtă de același sentiment care te-a trezit la viață. E ironic, nu-i așa?

Când se întâmplă acest lucru, sper să găsești o cale să te readuci la viață. Îți vei aduna inima din bucăți și-ți vei construi viața din nou, fără el. Și vei înțelege că totul a meritat. Nu, nu el a meritat. Ci, experiența prin care ai trecut.

Pentru că ai dovedit că ești suficient de curajoasă pentru a-ți încredința inima cuiva, ești suficient de curajoasă să treci oceanul fără să-i cunoști profunzimea, riscând să te îneci.