Femeia pleacă pentru totdeauna, chiar dacă te mai iubește. Iată de ce…

Uneori, femeia pleacă. Nu pentru că a încetat să iubească, ci pentru a înțelege dacă este iubită.

Pleacă, pentru a inspira bărbatul să facă fapte mărețe. Pentru a-l face să conștientizeze cât de mult are nevoie de ea.

Însă femeia nu pleacă niciodată fără motiv. Dacă ai primit prefixul „ex”, probabil nu i-ai oferit suficientă dragoste, ai fost prea zgârcit să-i oferi căldura de care avea nevoie, un strigăt al sufletului ei nu a fost înțeles sau auzit. Sau probabil nu i-ai oferit sentimentul că e unică!

Femeia nu va pleca niciodată de la bărbatul care o va convinge de asta. Desigur, în cazul în care iubește.

Femeia care iubește este capabilă să ierte multe, foarte multe lucruri. Indiferent ce spune în momentul în care a plecat. Acesta e un test, un examen, numește-l cum vrei. Şi dacă într-adevăr ai nevoie de ea, ești obligat să-l treci. Femeia nu se întoarce acolo unde nu este apreciată, chiar dacă mai are sentimente pentru tine. Dacă te va alunga de douăzeci de ori, întoarce-te încă o dată. Îți va refuza florile, scrie-i ceva sub fereastra casei. Fă ceva, pentru a merita iertarea.

Dacă nu vei face nimic, se va convinge încă o dată că a luat o decizie corectă.

Schimbă-ţi obiceiurile şi principiile care îi provocau durere. Oare ele sunt mai importante decât persoana iubită?

Acolo unde există orgoliu, nu există iubire. Iar dacă există iubire, nu renunța la ea. E demn de dragoste acel bărbat care nu renunță. Şi cât mai des oferă-i femeii iubite senzația că e dorită, e unică. Toată viata. În fiecare zi.