Dacă ai un Prieten Introvertit și vrei să-l vezi Zâmbind, Respectă aceste 8 Reguli Simple!

Introvertiții NU sunt asociali, depresivi și plictisitori. Ei sunt speciali. Au puțini prieteni, însă aceștia sunt prieteni adevărați. Printre ei există mulți oameni intelectuali și personalități creative. Lumea îi consideră misterioși și imprevizibili. Sunt atât de tăcuți, încât cei din jur nu cunosc aproape nimic despre ei. Cei care vor încerca să înțeleagă ce se petrece în mintea lor, ce iubesc și ce urăsc – le va fi foarte dificil.

Vrei să afli cum să-i oferi plăcere unui introvertit? Urmând câteva reguli simple, vei observa cum pe fața lui apare tot mai des zâmbetul.

1. Introvertiții au un mod de viață simplu

Ei sunt modești, astfel se simt confortabil. Excesele nu se potrivesc caracterului lor. Dacă vrei să-l inviți undeva, nu uita că totul trebuie să fie cât mai simplu, în caz contrar nu va veni.

2. Sunt individualiști

Probabil aceasta este trăsătura lor principală. Nu-i interesează opinia mulțimii, ei preferă să se distingă de ceilalți. Datorită unui IQ ridicat, își pot crea un mod de viață unic. Calitățile lor se manifestă atunci când au posibilitatea să-și dedice timpul ideilor noi și să-și arate potențialul creativ. Vrei ca introvertitul să obțină plăcere maximă din comunicare, propune-i să faceți ceva original.

3. Apreciază liniștea

După o zi lungă de lucru, printre zgomot și agitație, ei au nevoie să se adăpostească într-un loc liniștit. Să stea singuri, cu gândurile lor. Doar așa vor reuși să-și revină și să-și restabilească forțele. Îți vor fi recunoscători, dacă înțelegi acest lucru și îi lași în pace.

4. Ei tind spre obiective înalte

Omul care petrece mult timp în singurătate, reflectează foarte mult. Acest obicei dezvoltă conștiința de sine și dorința de a cunoaște sensul și scopul suprem. Introvertiții înțeleg perfect că trebuie să-și câștige existența și să meargă la lucru, dar pot schimba 5-9 locuri de muncă dacă nu găsesc satisfacție intelectuală și emoțională.

5. Preferă conversațiile cu sens

Introvertiții gândesc mult mai complex și mai original decât extrovertiții. De aceea, deseori cad în reflecții profunde și se gândesc mult la subiectele importante. Dacă îi adresezi întrebări neînsemnate cum ar fi “Ce faci?” sau “Cum te simți?”, cel mai probabil, va urma un răspuns cu o singură silabă.

6. Ei au nevoie de înțelegere

Introvertiții iubesc oameni receptivi, care nu se grăbesc să le judece obiceiurile. Cel care va putea înțelege că amicul închis prețuiește cel mai mult spațiul personal, se poate considera cel mai bun prieten al său.

7. Adoră companiile liniștite

Pentru introvertiți, tăcerea este cel mai plăcut lucru. Dacă ești dispus să-i respecți această dorință și să nu completezi pauzele obsesiv, atunci vei fi iubit. Visul introvertitului – este să stea cu o carte în mână, într-o cameră liniștită, în timp ce o altă persoană la fel, în liniște, își face treburile.

8. Au nevoie de oameni, capabili să le accepte ciudățeniile

După cum am menționat deja, introvertiții au nevoie de oameni care înțeleg că nu le este ușor să trăiască în această lume agitată. Ei conștientizează că persoanei cu alt tip de personalitate nu-i va fi simplu să-i iubească și să-i accepte așa cum sunt. Dar dacă va încerca, nu va putea găsi un prieten mai fidel.