Blândă sau rece? Iată ce INIMĂ ai în funcție de zodie!

Cum crezi, cu ce inimă te-a înzestrat natura? Ești o persoană bună și plină de compasiune sau plină de resentimente și rece? Să vedem ce poate spune astrologia despre asta.

1. Berbec – Ai o inimă împietrită. Ea a fost rănită de multe ori și asta ți-a schimbat viziunea asupra lumii. Acum ești sceptic și cinic. Eviți toate lucrurile romantice, de aceea este destul de dificil să distrugi zidurile pe care le-ai construit în jurul tău.

2. Taur – Ai o inimă încăpățânată. Încă mai ai sentimente pentru cineva din trecutul tău. Mergi mai departe fără tragere de inimă, pentru că o parte din tine nu vrea să meargă mai departe. Vrei să întorci ceea ce ai pierdut și mereu privești înapoi.

3. Gemeni – Ai o inimă tristă. Încă mai plângi după pierderile din trecut. Ți-e greu să iubești din nou, pentru că încă înveți să faci față traumelor emoționale din trecut.

4. Rac – Ai o inimă blândă. Ești sensibil. Drăguț. Sentimental. Plângi cu ușurință. Îți permiți să fii vulnerabil(ă) în fața celor dragi și să-ți exprimi emoțiile. Preferi să fii mai degrabă o persoană sinceră, decât să porți o mască.

5. Leu – Ai o inimă protejată. Te prefaci că puțin îți pasă de oameni, deși nu este așa. Mereu te prefaci că ești bine. Ești mândru de independența ta, pentru că nu vrei să recunoști că ai nevoie disperată de dragoste.

6. Fecioara – Ai o inimă prudentă. Nu începi niciodată o relație fără a examina terenul în prealabil și a privi cu atenție omul. Te miști într-un ritm lent. Te aperi, analizând cu scrupulozitate și controlând oamenii din jurul tău.

7. Balanța – Ai o inimă de modă veche. Când te îndrăgostești de cineva, devii monogam pe mult timp. Crezi în dragoste și fidelitate până la moarte. Mai degrabă  vei încerca să lipești o ceașcă spartă, decât să pleci la primele semne ale dificultăților.

8. Scorpion – Ai o inimă blândă, deși ascunzi acest lucru. Le zâmbești celor din jur, dar nu ai încredere imediat. Provoci simpatie, pentru că tratezi oamenii cu respect, doar dacă nu te jignesc.

9. Săgetător – Ai o inimă rănită. În spatele tău există un bagaj pe care încerci să-l cari. Ai mereu îndoieli și preferi să tratezi viața superficial. Ți-e frică să iubești din nou, pentru că știi ce ți-a făcut dragostea în trecut.

10. Capricorn – Ai o inimă de gheață. Rareori permiți cuiva să intre în lumea ta. Ești selectiv față de cei pe care îi consideri prietenii tăi. Nu dorești să-ți pierzi timpul cu oamenii “nepotriviți”.

11. Vărsător – Ai o inimă mare, în care există mult loc pentru iubire. Oferi atât cât poți de mult celor dragi. Faci fapte bune, fără să te gândești. Crezi și vezi în om doar binele. Ești o persoană rară, de care are nevoie de această planetă.

12. Pești – Ai o inimă puternică. O inimă care poate îndura și suporta orice. Pe parcursul multor ani ai suferit dureri și suferințe puternice, iar inima ta încă mai bate. Ești o persoană rezistentă care știe cum să supraviețuiască.