Iată cum poți transmite IUBIREA: oamenilor, lumii și ție însăți!

Dacă vrei să-ți schimbi viața, atunci folosește puterea iubirii. Cu ajutorul ei poți construi relații cu oamenii, poți atrage abundența, bucuria și sănătatea.

Înainte, numai aleșii știau cum să transmită  iubirea. Această informație era păstrată în secret. Acum câțiva ani ea a fost publicată pentru prima oară de Klaus Joehle în cartea sa Living on Love: “The Messenger“. El a testat eficacitatea metodei și a împărtășit-o.

Transmitea iubirii constă din 4 etape:

1. Relaxarea

Înainte de a deschide fluxul iubirii, trebuie să faceți un exercițiu pregătitor de relaxare. Începătorilor li se recomandă să înceapă practica în izolare. Sarcina este de a obține prin orice mijloace relaxarea corpului și pacea minții.

Klaus ne sfătuiește în faza pregătitoare să folosim relaxarea și să ne concentrăm asupra legăturii cu sinele superior, cu sufletul. Trebuie să încercăm să-l auzim. Astfel putem opri  fluxul de gânduri.

2. Emanarea iubirii

Imaginați-vă că în zona toracică se deschide zăvorul și începe emanarea iubirii. Acolo de parcă ar exista un diamant frumos care strălucește. Această strălucire devine tot mai puternică și mai puternică. Emanați iubire tot mai mult și mai mult.

Apoi, ea se răspândește prin tot corpul, prin toate chakrele și ajunge la fiecare celulă a corpului. Simțiți o stare similară îndrăgostirii. Dar într-un concept mai larg. Simțiți iubire pentru întreaga lume, inclusiv pentru voi înșivă.

Emanați vibrații pozitive, cum ar fi: bucuria, fericirea, inspirația, dragostea. Rămâneți în această stare și treceți la următoarea etapă.

3. Tranmiterea iubirii

Iar acum imaginați-vă cum trimiteți iubirea. Acest lucru poate fi făcut în diferite moduri. De exemplu, vizualizați cum din inima voastră curge o rază de lumină în inima altei persoane. Sau îi înveliți corpul într-un nor de iubire, îi umpleți camera cu iubire.

În același timp, acordați atenție senzațiilor. Ele sunt primare. Simțiți cum împărtășiți fericirea, bucuria, inspirația și alte vibrații pozitive.

Puteți transmite iubirea nu numai oamenilor, ci și corpului tău, animalelor, muncii, dorinței, pe care doriți să împliniți.

4. Acceptarea iubirii

Ultimul pas este să lasați iubirea să se întoarcă în viața voastră.

Relaxați-vă și simțiți cum se schimbă viața, cum primiți vibrații pozitive. Fiți deschiși. Simțiți-vă răsfățații Universului, cărora Dumnezeu le oferă dragoste necondiționată!

Nu așteptați rezultate instantanee. Aveți încredre. La început se vor întâmpla miracole mici, starea voastră de spirit se va îmbunătăți. Apoi vor începe schimbările serioase.

Dar, uneori, înainte ca îndeplinirea dorințelor va începe să se manifeste în realitatea fizică, al început apare o perioadă de înrăutățire. Acest lucru se explică prin faptul că fluxurile iubirii spală negativitatea din voi. Dacă se întâmplă acest lucru, continuați să lucrați cu meditația. După o perioadă de timp lucrurile se vor îmbunătăți.

Autor: Yvette Rose