5 lucruri pe baza cărora oamenii te judecă la prima întâlnire. Ține cont de ele pentru a crea o impresie bună!

Înainte ca oamenii să te cunoască din interior, ei te vor judeca mult și detaliat. De aceea, pentru a crea impresie înainte ca ei să-și formeze o opinie, dezvoltă-ți aceste calități.

1.Oamenii te judecă după aspect

Pentru a obține respect, e de preferat să te îmbraci la fel ca interlocutorul tău. Nici mai bine, nici mai rău, pentru că nimeni nu te va trata serios dacă vei fi îmbrăcat într-un pulover întins și neîngrijit. Deci, orice s-ar spune, va trebui să cheltui ceva bani pentru a avea o garderobă decentă.

2. Oamenii te judecă după felul în care îți gestionezi timpul

Capacitatea de a-ți gestiona timpul – este un talent necesar. Aici este important să respecți nu doar punctualitatea, ci și să nu te reții, dacă gazdele nu ți-au cerut acest lucru. E dificil să faci totul la timp, însă este posibil. Este un lucru necesar, în caz contrar va trebui să faci cea mai nedemnă faptă din viața ta – de exemplu, să-l suni pe cel cu care trebuia să te întâlnești și să-i spui că nu mai vii la întâlnire.

3. Oamenii te judecă după pregătirea pe care o ai

Înțeleptul Confucius spunea: “Succesul depinde de pregătirea preliminară si fără o astfel de pregătire neapărat va urma un eșec”.

Deseori, ni se pare că oamenii renumiți și talentați fac totul ușor, fără să depună prea mult efort. Însă nu este așa, ei sunt bine pregătiți. Toate aceste trucuri ne care par simple, sunt rezultatul multor ani de muncă grea, răbdare și angajament.

Fiecare dintre noi are toate calitățile necesare pentru a deveni o stea de cinema sau un antreprenor important. Înarmează-te cu răbdare și pregătește-te pentru muncă grea, dacă îți dorești să faci aceeași impresie asupra oamenilor.

4. Oamenii te judecă după maniere și etichetă.

Unul dintre domeniile pe care merită să le studiezi – este eticheta la masă, în special la evenimentele oficiale. Dacă știi cum să te comporți, cum să așezi tacâmurile și cum să le folosești, atunci reputația ta va crește de o sută de ori. Însă dacă mănânci cu mâinile, puțin probabil vei fi acceptat și iubit.

5. Oamenii te judecă după felul în care vorbești

Puterea cuvântului este mare, indiferent dacă este rostit sau scris. Discursul tău ar trebui să fie curat, corect și cel mai important – divers. Nu trebuie să descrii nimic cu “rău” sau “bun”. Aceasta va fi o caracteristică incompletă și superficială. Nu contează unde comunici, pe internet sau pe tete-a-tet, modul în care utilizezi limba – arată cine ești, cum gândești și cum lucrezi.