O femeie care se respectă întotdeauna VA CERE aceste 10 LUCRURI într-o relație

O femeie demnă nu va fi niciodată într-o relație în care nu există aceste 10 lucruri. Fii demnă. Ai dreptul să CERI aceste lucruri:

1. Respect.

Trebuie să te respecte. Aceasta este baza relației. Dacă vrea să-l respecți, trebuie să respecte, atât pe tine cât și opiniile, și corpul tău.

2. Deschidere.

O femeie demnă știe că numai apropierea ajută la crearea unei legături adevărate. Ea este gata să se deschidă bărbatului, însă așteaptă același lucru de la el.

3. Independență și libertate

Respectul bărbatului ar trebui să se extindă la independența și libertatea ta. El trebuie să înțeleagă că ești o persoană separată cu propria individualitate. Ar trebui să-ți permită să faci ceea ce-ți place, să-ți îndeplinești visurile și să-ți atingi obiectivele.

4. Să nu încerce să te schimbe

O femeie demnă este încrezătoare în sine. Își cunoaște punctele forte și punctele slabe, se îmbunătățește întotdeauna. Are convingeri și valori puternice. Și bărbatul nu ar trebui să încerce să o schimbe.

5. Comunicare

Nu trebuie să te pierzi în presupuneri. Nu trebuie să fii cu cineva care nu poate comunica cu tine. Ar trebui să aveți conversații profunde. Trebuie să-și împărtășească sentimentele cu tine.

6. Încredere

Fără încredere nu există relații sănătoase. Fiecare dintre voi trebuie să aveți încredere și să simțiți încrederea. Bărbatul tău trebuie să creadă în tine și să-ți permită să trăiești acea viață pe care ți-o dorești.

7. Egalitate.

Bărbatul nu trebuie să te privească de sus sau de jos. Trebuie să fiți parteneri egali.

8. Păstrați pasiunea.

Meriți să te simți dorită, să-i cunoști sentimentele.

9. Efort.

Pentru ca relația să aibă succes, trebuie să munciți din greu. Dar nu poți depune numai tu eforturi. Ai dreptul să ceri asta de la bărbatul tău.

10. Fidelitate și loialitate.

O femeie demnă nu tolerează trădarea. Stabilește-ți standarde înalte și nu le micșora.