Gelozia în doze potrivite poate îmbunătăți relația: 7 TRUCURI eficiente să-ți faci iubitul gelos

Gelozia – este o armă periculoasă în mâinile nepricepute. Dacă femeia recurge prea des la ea – dispare tot efectul, dacă nu recurge deloc – relația poate deveni plictisitoare și insipidă.

Esența geloziei “bune” este să o folosești în scopuri bune, pentru a-ți îmbunătăți  relația, nu pentru a o distruge. A face bărbatul gelos, uneori este atât de simplu: bărbații sunt geloși atunci când femeia arată extraordinar și nu le aparține, sunt geloși când fata flirtează cu altul, ignorându-i complet. Deseori, sunt geloși și inconștient, deci, de ce femeile să nu ia cârma în mâinile lor?

1.Sexualitatea

Se știe că bărbații iubesc cu ochii, de aceea eleganța și aspectul îngrijit – este cea mai scurtă cale de a cuceri bărbatul. Și nu uita: între sexualitate și vulgaritate există o linie foarte fină, deci este important să nu exagerezi.

2.Flirtul

Nimic nu va face bărbatul mai gelos, decât flirtul cu alt “pretendent”. Deci, flirtează îndrăzneț cu prietenii lui, din când în când, răsplătindu-l și pe el cu atenția ta.

3. Ignorarea

Bărbații nu suportă când femeia pe care o iubesc îi ignoră și nu-i observă. Doar că ignorarea nu ar trebui să fie falsă și demonstrativă. Nu-i arăta că ai așteptat cu nerăbdare apelul lui. Nu-l întreba de o sută de ori despre întâlnirea programată pentru weekend-ul următor. Nu răspunde la primul ton de apel. Nu-l întreba la nesfârșit despre sentimentele și gândurile lui. Acest lucru arată un mare interes din partea ta.

4. Întâlnirile cu prietenii

Întâlnirile în grup pot ”funcționa” pentru tine în două moduri. Primul – o companie formată mai mult din femei. Ignorând replicile și glumele lui pe fundalul celorlalte femei implicate, creează disonanță și îi va atrage atenția asupra ta. Al doilea – o companie formată în cea mai mare parte din bărbați îți oferă și mai multe bonusuri: flirtând ușor și comunicând activ cu toți – vei aprinde gelozia bărbatului.

5. Rețele sociale

Rețelele sociale – sunt o comoară pentru femeile care doresc să provoace gelozia bărbatului. Cu tehnologia modernă este ridicol de simplu. Postează autoportrete interesante pe Instagram sau Facebook cu prietenii de s*x opus, scrie mesaje și pune stări ambigui.

Ce trebuie să eviți?

6. Nu-i provoca gelozia demonstrativ

Provocându-i bărbatului gelozie, este important să nu faci acest lucru demonstrativ, astfel încât el să-și de-a seama că este un truc. Dacă își va da seama – l-ai pierdut.

Gelozia în doze potrivite poate fi un medicament, dacă e puțin mai multă decât este permis – deja devine otravă. Încearcă să acționezi în conformitate situația, fără a crea un contrast puternic, încearcă să arăți sincer și spontan și vei reuși.

7. Limitele permisului

Dacă ești într-o relație, atunci nu e cea mai bună idee să te îmbrățișezi cu altul în fața iubitului tău. Dacă sunteți la etapa când vă ”jucați cu privirile” și încă nu ați vorbit cu adevărat, un interes atât de clar din partea altor bărbați neapărat îi va provoca interes și gelozie. În primul caz, vei obține o gelozie arzătoare, rea și o răcire justificată din partea bărbatului și lipsă de încredere.