Pentru ca bărbatul să-ți observe Feminitatea, ține cont de Aceste 6 Reguli!

Feminitatea – constă în abilitatea femeii de a se prezenta, a fi gingașă, fragilă și senzuală. Astfel de fete provoacă dorința bărbaților de a avea grijă de ele, de a le  proteja și a le oferi mereu umărul.

Feminitatea și frumusețea sunt două lucruri diferite. Frumusețea este un concept subiectiv, iar feminitatea trebuie să fie prezentă în fiecare femeie. Ea este ceea ce atrage bărbații, ceea ce îi face să urmărească îndeaproape femeia și să o dorească.

Factorii exteriori ai feminității

1.Îmbrăcămintea

Aici este important să-ți amintești proverbul: “Nu haina înfrumusețează omul, ci omul înfrumusețează haina”. Femeia ar trebui să știe cum să se prezinte, îmbrăcămintea ei trebuie să fie curată și ordonată. În ea trebuie să te simți încrezătoare și confortabil.

2.Părul și unghiile

Femeia întotdeauna trebuie să aibă grijă de sine, părul trebuie să fie curat și strălucitor, manichiura îngrijită, iar mirosul să fie proaspăt și delicios.

3.Machiajul

Natural, fără colorare exagerată. De asemenea, este important să-ți amintești de acuratețe, uită de stratul gros de fond de ten și rimelul prelins.

Factorii interiori ai feminității

Sensibilitatea

Fata trebuie să fie emoțională, capabilă de empatie și compasiune. Aici este important să distingi o femeie prea impulsivă, de una care își poate exprima emoțiile. Cu toate acestea, totul ar trebui să fie moderat.

Finețea

În mișcările femeii trebuie să se observe mereu finețea și eleganța. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fii întotdeauna nemulțumită și să te abții, să nu râzi când e o glumă bună.

Deschiderea

Nu trebuie să mergi mereu cu privirea mândră, ignorându-i pe toți cei din jur. O femeie feminină întotdeauna este deschisă pentru comunicare, e gata să-i asculte și să-i ajute pe cei care îi solicită ajutorul.

Acest test te vor ajuta să înțelegi cum să-ți dezvolți feminitatea ce vine din interior:

Este important să înțelegi ce imagine feminină ți-a plantat în minte mama.

–  Ce atitudine a avut mama față de tine? Ce atitudine a avut față de aspectul ei exterior?

– Își iubea aspectul, îl accepta sau era mereu nemulțumită de ceva? Avea grijă de sine?

– Ce relație a avut mama cu bărbații? Exista armonie, respect și înțelegere între ea și tatăl tău?

– Cum vorbea cu alți bărbați (colegi, prieteni)?

– Cum trata s*xul? Vorbea liber cu tine despre asta sau acest subiect era interzis?

– Relația cu mama era prietenoasă, de încredere?

Următorul pas este să scrii cum îți imaginezi o femeie ideală:

–  Cine este ea, ce îi place să facă?

– Cum arată, cum se machiază, ce lungime are părul ei, ce stil de îmbrăcăminte preferă?

– Ce caracter are, cum se comportă?

– Este într-o relație serioasă?

– Se iubește pe sine?

Răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta să compari ceea ce dorești – cu realitatea, adică cu tine. Și acum – cel mai important lucru: inconștient proiectezi asupra ta relația cu mama. De aceea, este foarte important să-ți studiezi în detaliu atitudinea față de ea. Doar acceptându-ți complet mama ca persoană și ca femeie, te poți accepta și iubi și, prin urmare, poți găsi în tine Femeia Adevărată.