Chiar dacă EL a plecat – nu pierzi nimic, doar câștigi! Iată de ce…

Chiar dacă el mințea, tu erai sinceră. Ai fost adevărată și asta este cel mai important lucru. Cuvintele și faptele tale erau sincere. Ai tratat cu seriozitate sentimentele lui. Nu ți-a fost teamă de adevăr, dar, cel mai important, ți-ai fost fidelă ție însăți.

Chiar dacă a ales-o pe alta, tu ai făcut tot ce trebuie să faci, atunci când iubești pe cineva. Tu l-ai ales. Ai încercat din greu. Ai făcut ceea ce ți-ai fi dorit să facă persoana iubită pentru tine. Ai oferit iubirea și chiar mai mult, iar această karma se va întoarce la tine într-un mod magic.

Chiar dacă te considera o persoană temporară în viața lui, în sufletul tău știi că nu este așa. Știi, că nu joci jocuri și nu manipulezi pe nimeni. Erai sinceră. I-ai arătat vulnerabilitatea, sentimentele și ce înseamnă el pentru tine. I-ai arătat că este important pentru tine. I-ai arătat cicatricile, nu le-ai ascuns. Erai universul, pentru un bărbat care nici măcar nu putea vedea stelele.

Chiar dacă te-a făcut să simți că nu ești suficient de bună, te-ai dăruit complet. Ai făcut tot ce ai putut pentru a merita iubirea și dacă pentru cineva acest lucru nu este suficient, nu trebuie să schimbi asta. Trebuie să rămâi așa cum ești, pentru că întotdeauna vei fi mai mult decât suficientă pentru cel care caută profunzimea, calitatea și puterea. Poate că ai fost prea puternică pentru un bărbat slab sau prea profundă pentru unul superficial.

Chiar dacă a plecat, ai câștigat tu. El ți-a arătat cine este cu adevărat. Ți-a arătat din ce este făcut. Ți-a arătat cu ce fel de om NU ai vrea să fii. Nu-l vrei pe cel care pleacă, pentru că nu-ți poate face față. Pe cel care vrea doar să te manipuleze. Care vrea doar atenție. Cel cu care simți că nu ești suficient de bună.

Nu-l vrei pe cel care nu știe cum să rămână.

Deci, crede-mă, tu câștigi de fiecare dată când cel care nu se teme să te piardă, pleacă. Câștigi de fiecare dată când universul îl scoate din viața ta, astfel eliberează un loc pentru cineva mai bun.