Atenție, partenerul nu te mai iubește: 10 semne că sentimentele lui s-au răcit!

Indiferența, ca și iubirea, este reciprocă. Sentimentele soților se răcesc unul pentru celălalt. Și dacă unul dintre ei continuă să iubească? Și nu înțelege ce se întâmplă. Pentru el totul a rămas ca și înainte.

Iar al doilea în acest moment, este într-o stare de frustrare. El trebuie să se apere după toate regulile psihologiei, ceea ce și face. Formele de protecție pot fi diferite.

1.Partenerul tău este mereu iritat, fără motiv.

Ai salariul mic. Ai ocupat prea mult timp baia. Nu ai pus suficientă sare în mâncare. Faci glume prostești. Respiri prea tare. Faci totul invers etc. etc.

2. Nu mai petreceți timpul împreună.

Jumătatea ta se ține cât mai departe de tine? Cu prima ocazie evită comunicarea? Dintr-un bun ascultător te-ai transformat într-o piedică enervantă? Partenerul nu-și mai împărtășește bucuriile? Acesta e un alt semn că partenerul și-a pierdut interesul pentru tine.

3. Din viața voastră de cuplu a dispărut s*xul

Înainte nici nu te gândeai cât de des vă aruncați unul în brațele altuia. Iar acum ești nevoit(ă) să cerșești iubire, uneori să ceri.

4. Partenerul tău a devenit dependent de muncă

Pleacă la muncă dimineața, când tu dormi. Și se întoarce noaptea când deja dormi. Practic nu vă intersectați. Și ca să te vadă și mai rar, pleacă adesea în călătorii de afaceri. El este de acord să locuiască în hotel o săptămână sau două, doar ca să nu te vadă.

5. Partenerul tău este mereu trist

Desigur, fiecare persoană are stări de spirit proaste. Însă, dacă partenerul tău este mereu într-o stare depresivă, ar trebui să încerci să afli motivele. Dacă el păstrează tăcerea, după indicii și semne indirecte, poți recunoaște că el își percepe viața ca un sacrificiu făcut pentru soție, copiii, societate.

6. Omul se autodistruge

Partenerul poate consuma alcool. Acesta este un refugiu pentru el. I se poate întâmpla un accident. Se poate îmbolnăvi. Se pare că subconștient și-a stabilit un scop: să se autodistrugă.

7. Nu se întâmplă nimic neobișnuit.

Partenerul tău ascultă muzică zgomotoasă sau pornește sunetul televizorului la putere maximă. Jocurile pe calculator, de asemenea, sunt potrivite pentru crearea zgomotului de fundal. Oprind computerul, partenerul ia telefonul și vorbește ore întregi. El practic nu lasă niciun gol pentru gândurile sale, deoarece nu vrea să le audă. El preferă să umple vidul format cu muzică sau știri. Astfel nu-și permite să se gândească la relația voastră.

8. Nu mai aveți planuri comune pentru viitor

Înainte construiați planuri împreună. Ambii luați decizia unde să plecați, ce să procurați, pentru ce să economisiți bani. Și brusc, toate aceste conversații au dispărut. Partenerul tău nu mai are planuri pentru un viitor comun.

9. Partenerul nu mai este interesat de viata ta.

probabil toți ați auzit că gelozia se învecinează cu prostia, că acest sentiment umilește partenerii, că trebuie să ai încredere în omul iubit. Și acum, descoperi că partenerul tău nu e gelos. El chiar este fericit dacă altcineva îți acordă atenție. Poți să te întorci acasă mai târziu decât de obicei, să pleci undeva în weekend, să-ți petreci timpul liber cum dorești. El chiar va fi bucuros că nu-l deranjezi.

10. Petrece mult timp pe rețele sociale

Partenerul tău comunică și petrece mult timp pe rețelele sociale. Dacă toate semnele de mai sus sunt prezente, cel mai probabil, partenerul tău încearcă inconștient să te înlocuiască. Probabil că fuge de realitate. Îi este mult mai interesant să comunice cu oamenii din rețea, decât cu tine.