Iată ce trebuie să faci ca să nu mai atragi bărbații nedemni în viața ta și să-ți întâlnești iubirea…

Uneori nu ne ajung emoții în viață, vrem aventuri… Și bărbații fără scrupule ne ajută în acest proces: aduc în viața noastră durere, suferință, sacrificii – tot ceea ce ”ne place” atât de mult. Aceste personalități răutăcioase, neatente, egocentrice ne scot din zona de confort.

Cu siguranță trebuie să ignori bărbații netrebnici, iar pentru cei buni trebuie să te maturizezi. Nu pentru cei care izbucnesc în cele din urmă, pentru că s-au săturat să arate că sunt buni. Ci pentru bărbații cu adevărat liniștiți, buni, autosuficienți.

Acest mic test te va ajuta să înțelegi dacă ești pregătită sau nu. Cât de mult ești de acord cu următoarele fraze?

– Femeia trebuie să fie frumoasă și mai mult nu datorează nimănui nimic.

– Un bărbat adevărat ar trebui (minimum 10 puncte).

– Într-o zi cu siguranță vei întâlni bărbatul care te va aprecia.

– Cel mai bun mod de a pedepsi bărbatul pentru abateri –  este să-l privezi de s*x.

Dacă ai fost de acord cu cel puțin una dintre aceste fraze, fii pregătită să te mulțumești doar bărbați dubioși. Ține minte: bărbatul adevărat – este omul cu un anumit set de cromozomi. Încearcă să demonstrezi, că el nu este adevărat. Și criteriile de alegere a bărbatului nu sunt calitățile și manierele lui, ci felul în care te simți lângă acest bărbat.

Atunci când vei înceta să fii o victimă, să ceri, să obții plăcere din suferință, să-l manipulezi cu lacrimi și s*x, când vei înceta să golești bărbatul, să-i furi energia, în loc să-l umpli. Atunci pregătește-te să întâlnești bărbatul alături de care:

1.Te vei simți încrezătoare. Știi când vă veți întâlni din nou. El nu dispare pentru câteva zile, iar apoi te sună la 10 seara și-ți spune să vă întâlniți.

2. Te vei simți protejată. Îi pasă de tine. Dacă ți s-a stricat mașina, te ajută să o repari, nu-ți trimite curierul cu un buchet mari de flori cu mesajul “Nu fi tristă”.

3. Vezi atitudinea lui prin fapte. Poate că nu te scaldă în complimente în fiecare minut, nu-ți jură iubire veșnică și fidelitate. Însă toate faptele lui vorbesc despre intențiile sale serioase mai mult decât cuvintele.

4. Înțelegi clar ce relație este între voi. El este sincer cu tine și deschis pentru dialog. Nu-ți promite ceea ce nu poate face. Își asumă responsabilitatea pentru cuvintele sale.

5. Simți admirație și respect din partea partenerului. Nu e acea adorație oarbă, ci un sentiment cald, luminos. Și s*xul cu el e altceva – este continuarea interacțiunii, comunicării, cunoașterii de sine și cunoașterea reciprocă. Alături de el este ușor și liber, comportamentul și opiniile lui despre viață sunt clare și acceptabile pentru tine.

Atragem în viața noastră exact ceea ce merităm și ceea ce vrem să vedem în ea. Dacă în viața ta există loc pentru durere și suferință, ele vor fi acolo. Masochismul feminin – este un lucru răspândit. Determină cum și ce dorești să simți. Ai grijă de tine, de dezvoltarea ta personală și nu de afirmarea de sine. Și cel mai important – învață să fii răbdătoare și tolerantă. Este o cale lungă, dar sigură.