TEST: Cartea magică a iubirii îți va spune dacă ești dezinteresată în dragoste.

Alege cartea care îți va spune cum ești cu adevărat în dragoste:

Cartea #1

Dragostea – este ceva abstract pentru tine sau poate că nu există deloc. Nu te poți baza pe o fundație atât de fragilă. Banii însă, sunt altceva. Chiar dacă te simți nefericită  – întotdeauna poți merge la cumpărături pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. De aceea, îți alegi partenerul în funcție de starea lui financiară. Probabil, acest lucru este deja în subconștientul tău. Sau ai experimentat sărăcia și foamea și ți-ai jurat să ajungi în vârf. O relație cu un bărbat fără bani sau care nu lucrează  – este din start imposibilă pentru tine, astfel de bărbați nici măcar nu-i consideri atrăgători. Iar familia – este cel mai important proiect de afaceri în viața ta. Apropo, mulți bărbați bogați adoră acest tip de femei. Principala problemă este că aceștia apreciază în primul rând aspectul și tinerețea, iar ele dispar repede.

Cartea #2

Recunoști existența iubirii și uneori chiar simți nevoia ei. Însă iubirea nu durează veșnic, iar banii au întotdeauna valoarea lor. De aceea, iubirea ta nu poate fi dezinteresată. Din păcate, deseori femeia este limitată în posibilitățile sale, însă bărbatul care muncește poate compensa asta. Pentru el, de asemenea, este important ca soția lui să-și mențină silueta, să poarte haine frumoase și să se simtă încrezătoare. El plătește pentru plăcerea de a se bucura, a admira și a fi mândru de tine. Da, aici există un calcul viclean. Adesea, femeile de acest tip vor lua banii familiei în mâinile lor. Însă orice relație dintre oameni este ca și comerțul: tu – mie, eu – ție. Și dacă îți ascunzi cu atenție intenția, atunci el nu va observa nimic.

Cartea #3

Categoric, dacă ți se oferă o alegere: dragostea sau banii, vei alege dragostea. Banii pot aduce omului puțină fericire, însă adevărata fericire spirituală este accesibilă numai celor care știu cum să iubească. Prioritățile tale sunt stabilite clar: bani pentru iubire, nu iubire pentru bani. Dacă bărbatul tău trece printr-o criză financiară, îți vei asuma majoritatea responsabilităților. Trădarea sau răcirea sentimentelor te rănesc mult mai mult. Ești o soție extraordinară, capabilă să faci bărbatul fericit și ar fi bine să ai parte de un bărbat demn de tine.

Cartea #4

Ești femeia care deține darul iubirii necondiționate, atât de rar întâlnit în timpurile nostre. De dragul iubitului tău, vei pleca de la locul de muncă, îți vei părăsi casa, orașul natal…Faci sacrificii atât de mari în numele iubirii, încât bărbatul nu are suficiente resurse să-ți răspundă la fel. Din păcate, majoritatea femeilor de acest tip sunt nefericite în viața personală. Fie, bărbatul va fugi înspăimântat de această iubire sau înțelege că îi aparții complet și te poate trata ca pe o sclavă. Bătăile, trădarea, umilința, sărăcia – sunt prezente în viața acestor femei. De aceea, interesează-te de la început, cât câștigă. Să nu se relaxeze și să creadă că pentru el totul este gratuit.