Niciodată nu căuta SALVAREA în omul care te-a frânt…

Nici măcar nu te gândi să-i dai înapoi inima celui care ți-a frânt-o. Poate crezi că te va ajuta să o vindeci, să o aduni din bucăți – însă te minți.

Știu, ți-e greu fără el. Știu, vrei să-l vezi, să-i scrii un mesaj, să-l suni, să-i spui ce crezi despre el – dar nu merită.

Te rog, durerea ta nu merită să faci asta.

Poate că nu simți acum, însă fără el ești mai puternică.

Nu ai nevoie de cel care te-a frânt, pentru a te simți din nou vie.

Nu ai nevoie de el pentru a te vindeca, vei fi mai bine fără el.

Pentru a te vindeca, trebuie să-l eliberezi.

Nu-ți pierde controlul în momente de slăbiciune. Nu-l suna când te simți singură și ți-e greu. Nu aștepta mesajele lui, crezând că ele (dacă îți răspunde) te vor ajuta într-un fel. Nu crede că este atât de bun precum pare.

Dacă îl suni, dacă te întorci la el și te autoconvingi că se va schimba – te vei supune unei noi dureri. Poate nu imediat, dar în cele din urmă îți va frânge din nou inima. Și durerea va fi și mai puternică.

Nu vreau să-ți văd suferința.

Știu, îi dorești tot binele din lume, dar te asigur că cel mai bun lucru pentru tine este să pleci, pentru a te proteja de o durere și mai mare.

Știu, vrei să crezi că de data asta totul va fi diferit. Știu că vrei să-l crezi când îți spune că s-a schimbat, dar oare e așa? S-a schimbat când erați împreună?

Primele luni în orice relație sunt interesante și fericite, iar apoi totul devine real. Atunci când persoana începe să se simtă confortabil, își dezvăluie adevărata față.

Te vei putea descurca din nou cu asta? Vei fi capabilă să te descurci cu ceea ce se va începe după primele luni de la reîmpăcare? „Îmi pare rău, am eșuat din nou“, „Îți promit că asta a fost ultima dată“ – asta îți va spune.

Știu că e foarte greu să pleci de la cel pe care-l iubești, în special atunci când te simți atât de slabă. Poate că nu înțelegi acest lucru acum, dar vei deveni mai puternică atunci când vei pleca, înainte de a-i permite să-ți frângă inima din nou.

Trebuie să faci asta pentru tine, trebuie să pleci, să te iubești, să-ți găsești fericirea fără el. Știu că e greu, știu cât de mult ți-e dor de el, dar nu vei putea găsi fericirea în omul care nu descoperă în tine cele mai bune lucruri.

Nu-i oferi din nou această putere. Cunoaște-ți valoarea, ceea ce meriți și cum trebuie să fii tratată.