10 motive pentru care femeile încăpățânate sunt cele mai bune soții!

Nu este atât de ușor să iubești o femeie încăpățânată. Uneori, ea este insuportabilă, chiar urâtă… Dar trece puțin timp, te potolești și îți dai seama că în această încăpățânare se ascunde puterea voinței, tăria caracterului și fermitatea principiilor ei… O femeie încăpățânată …

1. Știe ce-și dorește

Ea nu ezită între opțiuni, nu încearcă sa stea pe două scaune … Aceasta este specificul ei: știe ce vrea și merge spre țel, fără să se abată din drumul său.

2. Ea își exprimă emoțiile

Nu trebuie să ghicești ce a supărat-o. Ea va fi prima care îți va spune asta. Nu trebuie să scoți din ea fiecare cuvânt … dacă ea consideră că trebuie să-ți spună ceea ce simte în acest moment – îți va spune.

3. Te va face să fii mai bun

Ea știe că ești capabil să faci mult mai multe lucruri și nu te va lăsa în pace până când nu vei obține premiul bine meritat.

4. Ea este energică

În ea clocotește viața. Și acest lucru se simte când pur și simplu stați întinși împreună în pat. Tu știi că dacă îi propui să mergeți la miez de noapte să priviți stelele, nu va ezita nicio clipă.

5. Este adevărată

Femeile încăpățânate nu au obiceiul să se prefacă. Ele sunt așa cum sunt….Așa că nu va trebui să te confrunți cu situația când te îndrăgostești de o femeie, însă îți dai seama că te-ai căsătorit cu alta.

6. Îți va face viața mai interesantă

Femeia încăpățânată are de obicei, o mentalitate extraordinară și un caracter viu … Vei fi încântat să petreci timpul cu ea acasă, la un eveniment social sau cu prietenii.

7. Ea își poate argumenta opinia

Bărbații sunt atrași de această trăsătură de caracter. Este mult mai ușor să te adaptezi cu o femeie încăpățânată care îți spune despre motivele acțiunilor sale, decât cu o femeie care argumentează totul cu fraza “pentru că așa vreau eu”.

8. Ea este o persoană încrezătoare

Să fii încăpăținată înseamnă să fii încrezătoare în ceea ce crezi. Și femeile încrezătoare sunt incredibil de s*xy.

9. Te înnebunește

Femeia încăpățânată știe foarte bine să joace pe nervi. Nu va fi de acord cu tine în totul, dar te va iubi până la moarte. Nu este nimic rău în a-ți găsi pe cineva care te înnebunește. La urma urmei, suntem cu toții puțin nebuni în dragoste.

10. Ea va avea grijă de tine

Ea va fi atentă la modul în care te tratează alții. Te va face numărul unu în lista ei de priorități și te va iubi, chiar și atunci când e supărată sau înfuriată!