Așa arată Femeia la 30 de Ani în viziunea unui bărbat…

Cunosc multe femei de treizeci de ani. Și tot timpul le aud că se plâng: “Gata, a venit bătrânețea …” Desigur, ele glumesc. Dar nu tocmai. Dacă fata are treizeci de ani și mai este și necăsătorită – e mare tragedie. Nimeni nu mai are nevoie de ea, în viitor o așteaptă singurătatea, întunericul, moartea…Femeia este gata să sufere din cauza oricărei prostii. Iar din cauza vârstei cu o deosebită plăcere.

De fapt, 30 de ani este cea mai frumoasă vârstă a femeii. Mai exact de la 28 până la 35. Este vârsta ideală. Fata s-a maturizat. A făcut suficiente greșeli, are experiență. Și încă este foarte tânără. Poate dansa până în zori. Are multă putere, energie, pasiune.

Da, tinerețea a trecut. Trist. Dar, voi încă sunteți al naibii de bune. Treizeci – este vârsta când pe lângă frumusețe se mai adaugă și pasiunea. Femeii îi apar înțelesuri ascunse, jocuri rafinate, toate aceste lucruri drăguțe care înnebunesc bărbații. Femeia se transformă într-o vrăjitoare cu drepturi depline. La această vârstă, femeia devine exact ceea ce va rămâne până la sfârșitul vieții.

Și încă o observație importantă. După treizeci de ani se leagă cele mai trainice căsătorii. În țara noastră fetele se grăbesc să se căsătorească când au doar 18-20 ani. Și aceasta este cea mai mare prostie. Dovada – este rata divorțurilor. Două treimi din familii se destramă. “Credeam că e dragoste”, spune ea. Însă s-a dovedit că nu e nimic. E bine dacă nu au reușit să facă și copii.

Treizeci – este vârsta când femeia nu mai comite prostii. Dar încă este plină de forță și pasiune. Ea încă poate purta fuste mini, își poate vopsi părul în culori sălbatice, poate purta bluze semitransparente. Și nu pare a fi un joc ridicol. E grozav. Ea devine deosebit de dorită de bărbați. Atât de romanticii de optsprezece ani, cât și de cei de cincizeci de ani.

Iar înainte o așteaptă o viață mare, furtunoasă și frumoasă.