Acest obicei feminin respinge toți bărbații! Încearcă să nu faci asta!

S-ar putea să nu conștientizezi acest lucru, dar cu siguranță îl faci și nu este tocmai pe placul bărbatului tău.

De fiecare dată când o fac, bărbatul meu se enervează. Iar noi, femeile, nici măcar nu ne gândim la asta, fiindcă pentru majoritatea dintre noi este ceva obișnuit. Însă respinge bărbații: când ne criticăm și exagerăm neajunsurile noastre.

Probabil vă dați seama ce vreau să spun …

Este atunci când probez în fața lui blugii noi și mă privesc în oglindă cu dezgust – dorind să arăt în ei mai bine.

Este atunci când petrec mult timp în fața oglinzii pregătindu-mă pentru un eveniment, iar el zâmbește și-mi spune: “Wow, scumpo, arăți extraordinar”, însă eu îi răspund: “Mulțumesc, dar mă simt groaznic în această rochie “.

Dacă stau să mă gândesc bine, nu e corect față de bărbat, el m-a admirat, iar eu am dat din mână, de parcă nu-mi pasă de aprecierea lui, de fapt cred că e lipsă de respect.

Odată mi-a spus: “Mi se pare că tu nu crezi ceea ce-ți spun.” Și adevărul este că îl cred, doar că eu nu mă pot vedea mereu așa cum mă vede el.

Fiecare dintre noi are complexele sale, însă când ne concentrăm prea des asupra lor, bărbaților nu le place.

Când bărbatul întâlnește o fată și se căsătorește cu ea, deja știe că ea uneori va fi mai puțin atractivă. Nu există niciun motiv să te simți nesigură alături de bărbatul tău.

Nu trebuie să fim perfecte pentru a păstra iubirea bărbatului. În cele mai multe cazuri, ei ne iubesc atunci când suntem imperfecte, când plângem ca niște copii și machiajul ne curge pe obraji, iar ei ne privesc cu tandrețe și iubire.

Nu mă înțelegeți greșit, încă mai vreau să mă aranjez, să arăt cât mai bine posibil, să am grijă de mine, dar fac asta în primul rând pentru mine, nu pentru el.

Bărbații sunt atrași de femeie mai mult atunci când ea este încrezătoare în sine, în corpul său. Desigur, întotdeauna vom avea îndoieli cu privire la atractivitatea noastră, dar trebuie să ne concentrăm pe lucrurile bune.

Nu uita un lucru important: dacă bărbatul este cu tine, înseamnă că deja te consideră frumoasă.