7 lucruri pe care nu trebuie să le accepți în comportamentul bărbatului cu care te întâlnești

Toți suntem oameni și putem face greșeli, rănind sentimentele cuiva. Dar nu uita că asta nu-i oferă bărbatului dreptul să facă tot ce vrea. Nu accepta comportamentul ofensiv. Cu cât mai des închizi ochii, cu atât mai mult va face asta.

1. Când nu-ți răspunde la mesaje

Este normal – să aștepți ca bărbatul cu care te întâlnești să-ți răspundă la mesaj. El poate găsi 20 de secunde din timpul lui pentru a-ți răspunde scurt. Dacă el continuă să-ți ignore mesajele sau îți spune că e prea ocupat, atunci îndepărtează-te de el.

2. Când anulează planurile

Desigur, în viață se poate întâmpla orice. Fiecare dintre noi a anulat cel putin o dată planurile. Dar dacă bărbatul anulează permanent întâlnirile voastre, atunci fie este un iresponsabil, fie se folosește de tine.

3. Când îți scrie la miezul nopții: ”Hai să ne întâlnim.”

Tot ce-ți dorești în acest moment este să dormi, iar el tot ce vrea el este doar s*x. Serios, unde era când flirtai seara cu el?

4. Când vrea doar să se distreze cu tine

Tu ești inteligentă, amuzantă, creativă, frumoasă, interesantă … setul complet. Atunci de ce apreciază numai corpul tău? Nu-i permite să te folosească. Tu poți oferi mai mult, iar el nu apreciază asta.

5. Când găsește scuze pentru comportamentul rău

Tindem să găsim sute de scuze pentru astfel de băieți: Acum are o perioadă mai grea. Are mult de lucru. Are probleme în familie. Încă nu s-a vindecat de relația de acum 3 ani și nu este pregătit pentru ceva serios. Stop. E timpul să tragi o linie. Dacă el găsește întotdeauna scuze pentru comportamentul rău, însă nu schimbă nimic, pleacă.

6. Când nu-ți respectă familia și prietenii

Tu îi poți spune cât de mult te enervează ceva la prietena ta sau despre cuvintele mamei care te-au supărat. Însă pentru el este absolut inacceptabil să vorbească așa despre familia sau prietenii tăi.

7. Când nu te ascultă

Dacă bărbatul nu depune niciun efort să te asculte, să-ți asculte opinia, ceea ce te preocupă, necesitățile și gândurile, spune-i să-și deschidă urechile și să asculte, altfel vei pleca de la el.