Fetele puternice pot manifesta inițiativă, dar nu vor alerga niciodată după un bărbat

Fetele puternice manifestă inițiativă – dar niciodată nu vor alerga după un bărbat.

Ele pot scrie primul mesaj. Pot planifica prima întâlnire. Pot accepta primul sărut. Pentru că nu se tem de refuz. Își recunosc sentimentele și le exprimă.

Să alergi după un bărbat – înseamnă să trimiți câteva mesaje la rând pentru a continua conversația, care urma să se încheie. Să alergi – înseamnă să-i apreciezi toate fotografiile pe rețele de socializare și să trimiți reacții care rămân fără răspuns. Să alergi – înseamnă să-i oferi a treia și a patra șansă celui care nu a meritat-o nici pe a doua.

Fetele puternice nu aleargă niciodată după un bărbat, pentru că nu acceptă relațiile unilaterale. Ele știu că ambii parteneri trebuie să facă eforturi. Ambii trebuie să-și arate sentimentele – nu numai prin cuvinte, ci și prin fapte.

Fetele puternice nu au timp pentru jocuri. Mai degrabă vor încerca să lege o relație cu cel care nu-și ascunde sentimentele, care este onest în intențiile sale, decât cu cineva care nu pare să-i pese ce se va întâmpla cu relația.

Fetele puternice nu aleargă niciodată după un bărbat, pentru că știu ce înseamnă acest lucru. Și asta înseamnă că el nu este suficient de interesat. Asta înseamnă că el nu-și va pierde somnul, dacă niciodată nu o va mai vedea.

Fetele puternice nu aleargă niciodată după un bărbat, pentru că dacă el trebuie convins – atunci nu merită timpul lor. Acest bărbat nu li se potrivește.

Fetele puternice nu au de gând să se schimbe pentru bărbat. Ele nu-și vor sacrifica demnitatea pentru a-i câștiga iubirea. Ele sunt gata să depună efort pentru relație, dar nu sunt gata să parcurgă tot drumul singure.

Fetele puternice au standarde ridicate. Au așteptări mari. Au un respect de sine mare, motiv pentru care refuză să accepte mai puțin decât merită.