Devino femeia care va atrage privirile tuturor bărbaților. 9 Lucruri la care se uită bărbații în primul rând!

Te-ai gândit vreodată ce anume atrage bărbații? Care femei le provoacă interesul și atenția? Iată ce au spus chiar ei, ce-i atrage cel mai mult la o femeie:

1. Buzele

Buzele feminine întotdeauna au atras privirile bărbaților, în special dacă arată fermecător. De aceea, nu uita de ruj și luciu de buze. Alege tonuri roșii.

2. Decolteul

Una dintre cele mai s*xuale părți ale corpului, la care bărbații acordă atenție. Doar imaginează-ți cum un tricou obișnuit, cu o tăietură adâncă poate înnebuni un bărbat. Dar nu uita că decolteul nu se potrivește pentru toate tipurile de siluetă.

3. Părul

În special, cel parfumat – atrage atenția bărbaților. Aromele de citrice și fructe intensifică bătăile inimii s*xului opus. Desigur, părul trebuie să fie curat, proaspăt, aranjat într-o coafură lejeră, naturală.

4. Imprevizibilitatea

Este ceea ce le provoacă interesul, dorința. Cel mai puțin din partea ta bîrbatul vrea o reacție neașteptată, o întorsătură neașteptată a evenimentelor, un act, un comportament neobișnuit…

5. Stilul

Bărbații adoră când femeia are propriul stil, când se evidențiază din mulțime. Propriul stil poate spune multe despre tine.

6. Apetitul sănătos

Un apetit bun – e minunat și pentru sănătate, și multor bărbați le place când fata se alimentează bine și corect.

7. Mersul

Un mers grațios, spune despre femeie că ea este capabilă să-și controleze corpul, subliniindu-și s*xualitatea. De asemenea, acest mers te va ajuta să-ți ascunzi defectele și să-ți accentuezi calitățile. Nu este atât de dificil să ai un mers s*xy: pentru asta învață să ții corect spatele și capul. Având postura corectă, este ușor să înveți să mergi corect.

8. Contactul vizual

În timpul unei întâlniri sau unei conversații, privește bărbatul în ochi, astfel îți va simți interesul. Îl poți intriga puțin cu privirea. Reține-ți privirea pe el un pic mai mult decât de obicei.

9. Vocea plăcută

Bărbatul se poate îndrăgosti ușor de vocea ta. Ea trebuie să fie catifelată, o astfel de voce înnebunește bărbații. Pentru asta este suficient să vorbești puțin mai lent, atunci vocea ta va suna moale și profund. Când vorbești repede – vocea ta devine subțire, nu sună atât de atractiv.

Ai multe posibilități să devii femeia care va atrage privirile bărbaților. Obținând atenția bărbatului nu uita să te apreciezi pe măsură. Ține minte, nu este suficient să provoci în bărbat pasiunea și dorința, e mult mai sigur sentimentul de iubire. Însă iubirea se construiește pe respect reciproc. Apreciază-te și evaluează acțiunile bărbatului, nu-l lăsa să te folosească.