TEST RAPID: Care este PRIORITATEA ta în viață? Alege imaginea și AFLĂ!

Cineva pentru muncă îți sacrifică familia, cineva pentru familie își potolește temperamentul natural, cineva pentru marea iubire este gata să facă orice, iar pentru cineva adevărul este cel mai important.

Află care este prioritatea ta în viață. Alege imaginea pe care ai văzut-o prima și citește ce înseamnă alegerea ta.

1. Clepsidra

Pentru tine cea mai importantă este – starea ta. Nu-ți dorești să îmbătrânești, nu-ți dorești să pierzi nimic, și pe nimeni. Pentru asta ești gata la multe lucruri. Vei proteja ceea ce ai, uneori chiar în detrimentul bunului simț. Te cerți cu timpul și adesea cu succes.

2. Cercei

Ești o persoană grijulie. Ești gata să-ți sacrifici interesele, confortul material, interesele multor oameni și principiile tale, pentru ca oamenii dragi să aibă o  viață confortabilă și fericită. Neobosit și metodic faci totul pentru a atinge acest obiectiv.

3. Coroană

Ești o persoană dominatoare, intransigentă și recunoști doar principiile și sugestiile tale. Ești sigur(ă) de corectitudinea dorințelor tale. Toți cei care se ceartă cu tine, îți provoacă iritare și supărare. Crezi că oamenii care nu sunt de acord cu tine, te contrazic numai din cauza ambițiilor lor, în timp ce tu oferi proiecte în beneficiul tuturor.

4. Lanț

Ești prizonierul decenței tale. Dacă ai promis ceva, vei face, oricât de incomod ar fi pentru tine și pentru oamenii tăi apropiați. Îți vei sacrifica chiar și sănătatea, și munca, dar vei îndeplini ceea ce ai promis. Te respecți – aceasta este prioritatea ta.

5. Inel

În viața ta sentimentele sunt foarte importante. Nu suporți durerea și suferința oamenilor dragi, de aceea ești gata să faci orice doar ca omul apropiat să nu mai sufere. Adesea îți reproșezi că ești prea blând(ă) și ai voința slabă, dar nu poți trăi decât așa.