7 motive pentru care nu merită să lupți pentru a ține bărbatul lângă tine!

Merită să lupți pentru a ține bărbatul alături de tine? Cineva consideră că da, chiar dacă asta înseamnă să te umilești sau să accepți să trăiești cu cel care nu-ți respectă sentimentele și nici pe tine. De multe ori această luptă nu merită efortul. Acest lucru expune femeia ca fiind dependentă de bărbat.

Există mai multe motive pentru care nu ar trebui să lupți pentru el. Cel mai evident este că decizia lui este să facă ceea ce vrea. Poți să nu fii de acord cu această decizie, dar nu poți opri un om adult să facă asta. În schimb, lasă-l să-și facă alegerea, chiar dacă e una greșită, să-și conștientizeze greșeala. Aceasta este pierderea lui, nu a ta.

1. Dacă iubești pe cineva, eliberează-l

Agâțându-te de cineva, asta nu e fericire și nici iubire. E închisoare. Dacă bărbatul tău vrea să te părăsească, trebuie să-l lași să plece. Indiferent de motivul pentru care o face.

2. Deja e târziu

Unele relații se încep ideal, apoi se distrug încet, atunci când partenerii încep să se cunoască mai bine unul pe altul. Îți dor ești să întorci totul înapoi, însă uiți că la început nimic nu a fost adevărat. Nu poți lupta pentru ceea ce era fals.

3. Nu ai nevoie de stres.

Stresul pe termen lung este rău pentru sănătatea ta, deci de ce te expui la asta? Dacă o persoană nu vrea să rămână, nu îl vei forța sau îl vei forța, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp, iar apoi vei trăi mereu cu teama că va pleca din nou. Nu te tortura. Eliberează-l. Ceea ce e al tău va reveni la tine.

4. Îți pierzi timpul prețios.

Când simți că trebuie să lupți pentru bărbatul tău, estimează cât timp va dura? Nu câteva ore și nici câteva zile. Poți pierde pentru asta săptămâni și luni într-o luptă fără vreun rezultat garantat. Și niciunul dintre voi nu va fi cu adevărat fericit când se va termina.

Iar acum imaginează-ți ce poți obține dacă-l vei elibera imediat. El este adult și ia decizii singur. Dacă vrea să plece, lăsați-l să plece. Acum vei avea mai mult timp liber. Concentrează-te pe obiective mai valoroase.

5. Arăți disperată

A fost sincer cu tine și nu crede că veți reuși, poate chiar este interesat de alta. Ceea ce trebuie să faci este să accepți că relația s-a încheiat și să vă despărțiți pașnic. Dacă există ceva ce îl poate întoarce, atunci aceasta este doar abordarea ta matură. Dar din cauza durerii, îți va fi greu să faci asta. Îl rogi rămână, să-i mai dai o șansă. Arăți disperată.

6. Niciodată nu veți avea încredere.

Dacă ești nevoită să lupți pentru iubirea cuiva, cum poți avea încredere în această persoană? Dacă o dată a vrut să plece, cum poți crede că acest lucru nu se va întâmpla din nou, în special atunci când vor veni vremuri dificile?

7. El nu este destinul tău.

Dacă e predestinat să fiți împreună, nu trebuie să lupți pentru dragostea și atenția lui. El te va iubi la fel de mult precum îl iubești tu și nu-și va imagina viața fără tine.

Sursa