Așteaptă-l pe cel care îți va arăta cât de incredibilă poate fi dragostea…

Iubirea va veni atunci când va fi momentul potrivit. Tu, doar așteapt-o!

Așteaptă-l pe cel care îți înțelege toate îngrijorările și felul în care acestea îți afectează mintea. Pe cel care știe cum să te scape de asta.

Așteaptă-l pe cel care te privește numai pe tine, atunci când vorbești. Care te face să simți de parcă sunteți numai voi doi în această lume, chiar și atunci când sunteți în locuri aglomerate. Cel care te vede numai pe tine, atunci când intri în cameră.

Așteaptă-l pe cel care te va face să te simți în siguranță. Cel, prezența căruia îți aduce confort și liniște. Cel cu care vei dori să fii mereu sub același acoperiș.

Așteaptă-l pe cel care te va ajuta să înțelegi de ce nu a funcționat cu alții. Cel care îți va arăta de ce lucrurile se întâmplă din anumite motive.

Așteaptă-l pe cel care te va face să râzi, atunci când plângi. Cel, care nu va pleca când ești înfuriată. Cel care vorbește cu tine, deoarece crede în tine și în relația voastră.

Cel care va împărtăși cu tine emoțiile și sentimentele sale. Cel care nu te va face să te întrebi și să te frâmânți despre ce poate gândi despre tine.

Cel, cu care comunicarea va fi ușoară și firească. Cel care corespunde așteptărilor și standardelor tale. Care nu face presiune asupra ta și nu te obligă să fii ceea ce nu vrei să fii. Cel care vede toate calitățile și defectele tale și te iubește, indiferent de orice.

Așteaptă-l pe cel care îți va arăta cât de incredibilă poate fi dragostea.

Așteptă-l pe cel căruia îi va fi teamă să te piardă. Care va înțelege că ești un dar al destinului și niciodată nu-ți va provoca durere.

Sursa