Cum înțelegi că bărbatul te iubește? Fii atentă la aceste 20 de Semne.

Cum înțelegi că bărbatul te iubește? Fii atentă la aceste 20 de Semne:

1. Dacă bărbatul iubește cu adevărat – el niciodată nu umilește femeia.

2. Dacă bărbatul iubește, atunci femeia nu trebuie să-i câștige dragostea, respectul, nu trebuie să demonstreze absolut nimic – toate demonstrațiile deja trăiesc în inima lui.

3. Dacă bărbatul simte dragoste adevărată pentru femeia lui, dar nu se chinuie și nici nu-și chinuie iubita cu iluzii nevrotice, atunci niciodată, sub niciun pretext, nu-și va lovi femeia dragă. Și asta se referă nu numai la loviturile fizice, ci și la cele psihologice.

4. Bărbatul care iubește – întotdeauna vrea copii cu femeia iubită.

5. Când bărbatul iubește, el îi face femeii cadouri mici sau mari – în funcție de nivelul venitului său material și statutul social.

6. În orice situație complicată sau îndoielnică, un bărbat care iubește cu adevărat, întotdeauna va lua partea femeii iubite, chiar dacă ea nu are dreptate.

7. Dacă în inima bărbatului trăiește adevărata dragoste, atunci el îi va ierta iubitei sale toate neajunsurile, indiferent de numărul și semnificația lor.

8. Dacă bărbatul iubește femeia  – el o cere de soție, el va legaliza relația.

9. Dacă bărbatul iubește, el tinde să petreacă tot timpul liber cu ea.

10. Dacă bărbatul iubește, el este gata să aștepte intimitatea chiar și un an, doar ca ea să-i fie alături, să fie în viața lui, să nu-i respingă curtarea.

11. Dacă bărbatul iubește cu adevărat – el  va vinde mașina preferată, va munci la trei joburi din zori până seară, dar va face totul ca iubita lui să fie fericită și să nu ducă lipsă de nimic.

12. Dacă bărbatul iubește, pentru iubita sa va întoarce munții, își va face o carieră, va înființa o afacere, va deveni faimos în întreaga lume.

13. Când bărbatul iubește, îi spune femeii cuvinte frumoase, chiar dacă nu poate. Sau cel puțin învață arta cuvintelor frumoase și complimentelor, își exprimă sentimentele dacă nu prin cuvinte, atunci prin gesturi, cadouri, ajutor, sprijin.

14. Femeia întotdeauna se poate baza pe bărbatul iubitor – fără excepții și rezervări.

15.Dacă bărbatul iubește  – atunci va face pentru femeie multe sacrificii – de la refuzul de a fi prieten cu anumite persoane până la a fi de acord să petreacă zilele de odihnă în centrele comerciale cu soția iubită.

16. Dacă dragostea bărbatului este adevărată, în ea nu există calcule și condiții: “Dacă nu faci acest lucru, voi înceta să te iubesc”.

17. Adevărata iubire a unui bărbat nu se coboară la șantaj și mită.

18. Dacă bărbatul își iubește femeia, el nu o va umili, nu o va insulta, nu o va abuza în prezența altora.

19. Dacă un bărbat de succes iubește femeia, atunci nu-i cumpără iubirea, ci doar încearcă să-și facă iubita fericită.

20. Dacă bărbatul iubește, el nu iubește cu ochii, ci cu inima și cu tot sufletul, de aceea pentru el aspectul exterior nu este atât de important – în inima lui va fi întotdeauna cea mai frumoasă și sexy femeie din lume.

Sursa