9 greșeli MAJORE pe care le fac femeile în relații. Privește lista și vezi pe care le-ai comis!

În majoritatea relațiilor, femeile, din păcate, adesea comit aceleași greșeli, care provoacă multe conflicte și situații nefavorabile. Privește această listă scurtă și recunoaște pe care le-ai comis și tu.

1. Încercările de a-ți schimba partenerul

Atunci când perioada bomboanelor și florilor se încheie, femeia descoperă dintr-o dată că partenerul ei are o mulțime de calități negative. Și atunci își suflecă mânicile cu intenția de a corecta situația. Astfel de încercări, de obicei, doar provoacă sentimentul de disconfort pentru cel ales, deoarece “măsurile de corecție” inevitabil sunt însoțite de certuri, critici și supărări reciproce.

2. Dorința ca partenerul să-ți ghicească gândurile

Când femeile își doresc să fie înțelese de către bărbați, ele dintr-un oarecare motiv nu-și expun gândurile, ci se bazează pe abilitățile telepatice ale partenerului. De cele mai multe ori, sesiunea de comunicare telepatică eșuează și atunci femeia se supără pentru că nu este înțeleasă de către partener.

3. Ignorarea ca formă de pedeapsă

Multe femei recurg, în mod conștient la ignorare, pentru a-i da partenerului o lecție și a-i arăta cât de vinovat a fost. Cea mai gravă greșeală! Întotdeauna este mult mai eficient să-ți exprimi emoțiile, pentru a vă înțelege mai bine unul pe celălalt.

4. Control excesiv

Un astfel de control devine adesea un fel de explozie pentru partenerul tău. Pur și simplu nu-i dai dreptul la spațiu personal, prietenii personale sau întâlniri independente. În cele din urmă acest lucru provoacă respingerea, reproșurile și neacceptarea. Întotdeauna amintește-ți că persoana iubită este o persoană independentă cu nevoile sale și nu proprietatea ta privată.

5. Incapacitatea de a asculta

Multe femei nu sunt capabile să-și asculte partenerul și, prin urmare, nu-i înțeleg sentimentele, nevoile, problemele și bucuriile. Incapacitatea de a asculta face ca femeile să acționeze mai egoist. Rezultatul este previzibil: interconectarea începe să slăbească, iar apoi dispare complet.

6. Prea multă vorbă 

Această calitate de obicei se manifestată în tandem cu incapacitatea de a asculta. Femeia nu poate înceta să vorbească și pe lângă toate, nu-i place să fie întreruptă. Ea nu-i permite partenerului să-și exprime opinia, ci sare de la un subiect la altul, apoi se îndepărtează. Încearcă să scapi de veșnicile monologuri și treci la dialog.

7. Gelozie excesivă

Da, există femei care verifică telefoanele, caută mirosuri suspecte și studiază cu atenție rețelele sociale pentru a găsi poze compromițătoare. Ca urmare, partenerul începe să obosească de acest Sherlock Holmes în fustă și fuge.

8. Ignorarea propriilor nevoi și interese

Femeile tind să creadă că știu perfect ce nevoi au partenerii lor și adesea uită ce nevoi au ele. Timpul personal, dorințele sau interesele personale sunt lucrurile la care renunță femeile, încercând în orice mod să-i facă pe plac partenerului. Acest lucru este foarte obositor și în cele din urmă te irită.

9. Convingerea că în această relație cineva e obligat să te facă fericită.

Unele femei consideră că misiunea bărbatului este să le răsfețe și să facă tot posibilul pentru a merita un zâmbet sau atitudinea bună – adică să cumpere tot ceea ce-și doresc ele și să le transforme viața într-un basm nesfârșit. Acesta este opusul punctului anterior și de asemenea, este o concepție greșită. Mai bine ar fi să înveți să te iubești și apoi să aștepți admirație de la ceilalți.

Sursa