Fata pe care ai rănit-o, va găsi dragostea din nou. Nu te îndoi de asta!

Fata pe care ai rănit-o, va plânge din cauza ta mult timp. Va vărsa lacrimi, întrebându-se de ce ai tratat-o atât de rău, după tot ce a făcut pentru tine.

Îi va fi dificil să te uite. Când în viața ei va apărea un alt bărbat, ea îl va compara cu tine, fără să vrea acest lucru. Va trece mult timp, înainte să poată viziona un film romantic sau să asculte o melodie, fără să-și amintească de tine.

Deși următorul bărbat cu care se va întâlni nu va fi ca tine, ea își va face griji ca el să nu devină ca tine. Frica ei cea mai mare – este că trecutul se va repeta. Ea nu mai vrea să aibă nimic în comun cu astfel de bărbați, care iau tot ce își doresc, fără să ofere nimic în schimb.

Îi va fi dificil să te uite – dar te va uita. Ea își va crește standardele. Va înțelege din nou ce merită și nu va mai fi de acord să fie cu cineva ca tine.

Fata pe care ai rănit-o, va săruta alt bărbat și va înțelege că buzele lui au un gust chiar mai bun decât al tău. Ea va adormi alaturi de alt bărbat și se va simți în siguranță. Se va întâlni cu altul și va înțelege de ce relația cu tine a eșuat.

Fata pe care ai rănit-o, poate oferi multe lucruri pe care nu ai reușit să le vezi. E frumoasă. Are o inimă bună. E deșteaptă. Puternică. E cea – de care trebuia să fii fericit că ai întâlnit-o. E cea – despre care vei regreta că ai pierdut-o.

Fata pe care ai rănit-o, te va uita treptat. Va uita culoarea ochilor tăi. Va uita mirosul parfumului tău. Va uita cum râdeai. Ea nu-și va aminti nimic despre tine, cu excepția faptului că ai fost cel care i-a provocat atât de multă durere. Care a făcut-o să se simtă nesemnificativă.

Fata pe care ai rănit-o, își dă seama că se simte mult mai bine fără tine, în lumea ei – însă tu nu vei putea spune același lucru niciodată.

Sursa