6 momente importante pe care trebuie să le reții, dacă soțul tău a decis să plece la altă femeie

Soțul tău s-a dovedit a fi un ticălos, care în secret a jucat un joc dublu, iar acum a decis să te părăsească, plecând la noua lui pasiune? Ai suficientă înțelepciune să te comporți demn cu acest trădător?

Reține aceste 6 Reguli Importante. Ar fi ideal să nu fii nevoită să le utilizezi vreodată, dar cunoscându-le, vei putea să-ți restabilești mai repede lumea prăbușită.

1. El își face valizele, iar tu stai tăcută și privești?

Ești prea mândră. Pentru a da frâu lacrimilor? Să înăbuși supărarea – nu e cea mai bună opțiune. La final poți să-i faci un scandal grandios, pe care l-a meritat, cu siguranță. Spune-i tot ce ai pe suflet.

2. Ușa care s-a închis, niciodată nu-i va permite să intre din nou.

Spune-i asta direct. A plecat? Pune un punct gras în povestea voastră și învață să trăiești din nou, dar deja fără el. E mult mai ușor decât pare.

3. Caută părțile pozite în viața liberă

Acum nu trebuie să te grăbești în fiecare seară de la muncă, pentru a-i pregăti bucatele preferate sau pentru a-i călca cămășile. Acum ai mult timp liber pe care îl poți folosi pentru lucruri mult mai plăcute. Utilizează-l!

4. Imaginează-ți că rivala ta ți-a luat nu numai bărbatul, acum ea trebuie să ducă povara tuturor problemelor casnice.

Te poți bucura cum va suferi până când va înțelege că el nu iubește supa, iar carnea o preferă prăjită ușor, cu sânge. Nici busuiocul nu-l iubește, nici ceaiul cu bergamot. Câte dezamăgiri îl așteaptă, de câte ori își va aminti de fosta soție.

5. De vreme ce acum nu mai există un bărbat în casa ta, trebuie să te descurci singură cu toate treburile masculine.

În prealabil, fă-ți o listă de contacte de care ai nevoie. Află numărul de telefon al electricianului, instalatorului, șoferului de taxi. În caz de urgență, să fii înarmată complet. Astfel te vei proteja de a pierdere inutil timpul și nervii.

6. În sfârșit, acordă-ți timp ție!

Demult îți doreai să scapi de câteva kilograme? Acum e momentul potrivit să faci acest lucru. Devino atât de irezistibilă, încât trădătorul să-și muște coatele când te va vedea. Lasă-l să înțeleagă ce fericire a pierdut.

Sursa