Când vei descoperi în tine simptomele Păcii Interioare, viața ta va deveni o călătorie plină de bucurie…

Atunci când vei observa în tine aceste semne si simptome ale Păcii Interioare, viața ta nu va mai fi la fel. Care sunt ele?

– Tendința de a gândi și a acționa sincer, nu în urma fricilor bazate pe experiențele din trecut.

– Abilitatea de a te bucura de fiecare moment.

– Pierderea interesului pentru a-i judeca pe alții.

– Pierderea interesului de a judeca acțiunile altora.

– Pierderea interesului pentru conflicte.

– Necesitatea pură de apreciere și de laudă.

– Sentimentul de satisfacție în legătură cu ceilalți și cu natura.

– Zâmbetul.

– Predispoziție crescută pentru iubirea exprimată de alții și o nevoie irezistibilă de a exprima iubirea.

De asta ai nevoie. Viaţa ta va deveni o călătorie plină de bucurie şi reverență. Acea parte din tine care a fost atât de mult timp în strânsoarea limitărilor impuse de tine însuţi, se va elibera pentru a vedea o panoramă cu totul nouă … dacă și când vei crede în asta.

Vei descoperi că încetinești ritmul vieții și începi să trăiești într-un spațiu interior senin, unde poți aprecia ceea ce întâlnești în calea ta.

Vei ști că nu trebuie să-ţi fie frică de părerile și acțiunile altora. Vei primi mai multă bucurie de la viață, pentru că vei împărți bucurie altora.

Vei descoperi că poţi accepta mai uşor opiniile opuse. Vei descoperi o mare bucurie în liniște, care va înlocui furia și durerea. Vei elimina conflictele și confruntarea, găsind inutil să-ţi demonstrezi dreptatea celorlalți.

Vei intra în contact cu puterea nemărginită a minții tale. Vei medita cu seninătate, chiar și atunci când ceilalți din jurul tău sunt furioși. Vei cunoaște puterea minții liniștite și vei apela tot mai des la ea.

Vei descoperi în tine lucruri de care anterior nici măcar nu bănuiai.

Vei ajunge în interiorul acelui intelect perfect, care umple fiecare formă, în acel spațiu interior minunat, unde este posibil tot, de ce eşti capabil să vizualizezi.

Autor: Wayne Dyer “You’ll See it When You Believe It”

Sursa