Iată pentru care bărbat NU trebuie să-ţi pierzi timpul NICIODATĂ…

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul cu bărbatul ipocrit. Care se înfurie când nu-i răspunzi la mesaj sau anulezi planurile fără avertisment, el însuși făcând același lucru fără mustrări de conștiință. Care te urăște când îl tratezi aşa cum te tratează el – dar nu încearcă să-şi schimbe comportamentul.

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul cu cel care face o dramă.. Care nu poate trăi nicio ăsăptămâni fără scandal. Care se plânge mereu de faptul că toate fetele cu care s-a întâlnit sunt nişte scorpii, că toţi cei cu care lucrează sunt nişte leneși proști. Acest bărbat nu vede că problema este în el.

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul cu cel care nu-şi poate controla mânia. Care îşi pierde mereu cumpătul. Care crede că toată lumea e împotriva lui, de fiecare dată când simte cel mai mic disconfort – pentru că el crede că totul se rotește în jurul lui.

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul pentru cel care e sigur că întotdeauna are dreptate. Care se ceartă cu tine ore în şir, repetând unul şi același lucru iar şi iar, chiar dacă demult i-ai demonstrat că nu are dreptate. Care refuză să deschidă ochii la lucrurile evidente – pentru că nu poate admite că cineva știe mai mult decât el.

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul cu cel care te manipulează. Care te face să te îndoiești de ceea ce ştii şi îţi amintești. Care te face să fii neîncrezătoare, care îţi spune că niciunul dintre prietenii tăi nu te iubește cu adevărat și că tu îi enervezi pe toţi.

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul cu cel care proiectează asupra ta propriile complexe. Care te acuză de trădare, înșelându-te pe la spate. Care se înfurie când te îndepărtezi, deşi el singur face asta. Care se plânge prietenilor, în timp ce este vina lui.

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul cu cineva care nu vrea să se dezvolte. Care este needucat şi imatur.

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul cu cel alături de care simți că înnebunești lent. Care schimbă realitatea, astfel încât să corespundă cuvintelor lui. Care rescrie istoria pentru a se expune într-o lumină bună. Care nu este capabil să facă față realității, pentru că atunci va trebui să se uite în oglindă și să recunoască că este un rahat.

Niciodată să nu-ţi pierzi timpul cu cel care ridică mâna asupra ta, când ai luat decizia să pui punct. Care nu este capabil să vadă situația din punctul tău de vedere, pentru că este prins în capcana propriei minți otrăvite.

Sursa