5 LUCRURI pe care trebuie să le cunoști despre bărbatul căsătorit care îşi înșală soţia!

Relațiile cu bărbaţi căsătoriţi – nu sunt ceva rar în lumea modernă. Potrivit statisticilor, pentru fiecare zece fete, revin doar nouă băieți. Şi cel de-al nouălea norocos, primește două femei iubitoare – soția și amanta.

Să nu excluzi niciodată că un astfel de bărbat poate apărea în calea ta. Trebuie doar să știi, că nu toate cuvintele lui sunt adevărate. Mai exact, majoritatea cuvintelor lui – sunt o mare minciună.

Iată ce trebuie să ştii despre bărbatul căsătorit care îşi înșală soţia:

1. El îşi va ascunde statutul până când adevărul amar va ieşi la iveală.

Unele elemente de comportament ale bărbatului căsătorit, te pot determina să te gândești la statutul său. Nu respinge aceste gânduri.

2. Dacă bărbatul declară deschis că este căsătorit, dar vrea o relație?

În acest caz vei auzi povești despre soția lui scorpie, care îl cicălește zi și noapte. Trebuie să-şi justifice într-un fel viața desfrânată.

3. În problemele de familie, mai degrabă îşi va învinui soția, decât va recunoaște că merită o astfel de atitudine.

La început vei fi surprinsă ce gospodină groaznică, bucătăreasă rea și femeie neglijentă este soția acestui bărbat. Informația pe care o auzi împarte-o la 5 sau mai bine la 10. Exact de atâtea ori bărbații exagerează problemele din familie.

4. El nu-şi va părăsi familia de care s-a plictisit

Motivul nu este în tine, tu îl satisfaci, altfel ar fi dispărut în căutarea unei noi pasiuni. Motivul este în el – e prea leneș să părăsească locul călduț. Iar ţie îţi va spune binecunoscuta poveste despre copii, de dragul cărora încă mai este împreună cu femeia pe care o urăște.

5. Nu te iubește.

Un bărbat iubitor nu vede niciun obstacol în calea lui. Și pe soţia legitimă, de asemenea nu o iubește.  Cine, atunci este în inima lui? Acolo e un gol pe care îl umple cu relații trecătoare. În adâncul sufletului este nefericit, dar prea slab pentru a schimba ceva.