Merit mai mult decât un simplu mesaj. Toți merităm…

Nu-mi scrie. Nu am nevoie de salutul tău neașteptat, pe care nu ştiu cum să-l interpretez. Nu-mi spune că ţi-e dor, pentru a mă face să mă îndrăgostesc din nou de tine. Să fiu din nou obsedată de tine, să-mi reduc standardele și să accept puținul pe care ești gata să mi-l oferi din nou.

Nu-mi aprecia pozele în reţea. Nu mă face să ghicesc ce ar însemna acest gest de simpatie. Crezi oare că arăt bine? Sau poate eşti gelos pe cel cu care sunt în imagini? Sau mă faci să-ţi scriu eu prima?

Dacă îţi doreşti atenţia mea trebuie să depui efort. Trebuie să faci mai mult decât să culegi câteva cuvinte de pe telefon. Mesajele nu sunt suficiente.

Sună-mă şi stabilește o întâlnire. Nu ipotetic. Nu o întâlnire pe care o vei anula. Fă-ţi timp pentru a vorbi cu mine personal. Pentru a-mi putea demonstra că vrei să depui efort, că îţi dorești să petreci timpul cu mine, nu doar să vorbești atunci când ţi-e comod. Demonstrează-mi că sunt o prioritate pentru tine, nu o opțiune de rezervă. Doar atunci mă voi gândi dacă te las din nou în viaţa mea.

Nu cer mult. Serios. Știu doar că dacă te las să intri din nou în viața mea cu ajutorul unui simplu mesaj, atunci nu vei simți că trebuie să depui efort pentru atenția mea. Vei considera că o singură frază este suficientă. Că nu am nevoie mai mult de câteva cuvinte fără sens trimise prin telefon.

Îmi pare rău, dar nu vreau “aproape o relație” prin corespondență cu întâlniri aleatorii, şi asta dacă voi avea noroc. Vreau plimbări şi cine împreună, cinema, patinaj. Vreau cafea și cacao fierbinte, îmbrățișări sub lună. Dacă nu cauți asta – nu e nimic grav – dar nu cu mine. Nu-mi scrie, nu-mi aprecia fotografiile, nu-mi trimite fotografiile tale. Nu mă atinge.

Nu vreau o relație prin telefon. Nu vreau să simt că mă întâlnesc cu tine, dar rămân singură. De parcă aș fi aproape de tine, dar nu te cunosc deloc.

Vreau ceva real.

Nu voi mai fi de acord cu relația ce are potențial, dar nu există nicio modalitate de a o realiza.

Merit mai mult decât un simplu mesaj. Toți merităm.

Sursa