Caută bărbatul care va lupta pentru tine până la final…

Găsește bărbatul care va fi pregătit pentru toate dificultățile care vor fi în relația voastră. Bărbatul care te va proteja, pentru că nu va suporta să fii în pericol. Bărbatul, inima căruia se frânge, când vede în ochii tăi lacrimi. Bărbatul care are grijă în primul rând de tine.

Găsește bărbatul care va face totul, doar ca să fie cu tine. Bărbatul care va zbura din alt capăt al lumii, doar ca să te vadă. Pentru că nu poate trăi nicio zi fără să-ţi audă vocea, fără să-ţi vadă ochii, să-ţi atingă buzele. Bărbatul, care va căuta mereu ocazia să se întâlnească cu tine, fără scuze, fără frică.

Găsește bărbatul care va lupta pentru tine, pentru dragostea voastră, pentru relația pe care ţi-a promis-o.

El a îndrăznit să apere ceea ce a ales. El este fidel, va rămâne cu tine, chiar dacă toată lumea îi spune să-şi găsească alta. Este un adevărat domn, care te mângâie când ești rănită de aceste cuvinte.

Fii cu bărbatul care nu-şi poate imagina viaţa fără tine.

Fii cu bărbatul care își confirmă cuvintele prin fapte. Când spune “te iubesc”, o spune cu toată sinceritatea. Și chiar dacă ceva nu merge conform planului, el încearcă să facă așa cum a promis.

Fii cu bărbatul care este gata să recunoască că are nevoie de ajutorul tău. Bărbatul care este gata să strige despre sentimentele sale, fără rușine și jenă.

Găsește bărbatul care te va susține, care te va motiva să mergi mai departe, care îţi va reaminti că este alături de tine.

Găsește bărbatul care este încrezător că tu eşti unica pentru care merită să lupte. Și nu-l lăsa să plece.

Sursa