Iată de ce femeia are un rol special în familie!

Semnificația esoterică a influenței feminine asupra destinului lumii înconjurătoare este foarte largă: femeia este începutul, ea este creatoare şi vindecătoare. Fiind în diferite ipostaze, în diferite perioade ale vieții, femeia este înzestrată de natură cu calități care sunt importante și necesare exact în acest moment.

Gândirea creatoare feminină este mult mai puternică decât cea masculină, deci abilitatea ei de a influența soarta este mult mai mare, atât asupra propriului destin, cât și asupra destinului soțului ei …

Când femeia simte plăcere și fericire în relație, soțului începe să-i surâdă norocul, toate ușile i se deschid. Pentru că datorită stării interioare fericite și mulțumite, cu ajutorul puterii gândirii creatoare, femeia îşi binecuvântează soțul la succes și atrage în viața lui evenimente favorabile.

Prin femeie, spre bărbat vine fie un flux de bunătate, noroc și prosperitate, fie un flux de putere distructivă…

Femeia este strâns legată cu sferele subtile şi lumea energiei, de aceea gândurile şi starea emoțională interioară care formează planul fizic, se realizează mai repede. Dacă femeia nu este mulțumită de viața de familie, de soțul ei – lui îi va fi dificil să se realizeze, să obțină succes…

De ce bărbații înțelepți nu economisesc surse pentru a-şi face femeile fericite? De ce încearcă să le protejeze de orice lucru neplăcut și să le înconjoare numai cu impresii plăcute? Pentru că știu că femeia mulțumită – este o sursă de prosperitate și fericire pentru întreaga familie.

Sursa