Iată ce dezvăluie Forma Nasului despre personalitatea ta!

De câte ori te-ai uitat la faţa cuiva și ai înțeles ce poţi aștepta de la acest om? Şi asta nu înseamnă că judeci persoana numai după aspect –  înseamnă că subconștientul tău trage anumite concluzii din experiența anterioară de comunicare cu diferite tipuri de persoane.

Dar asta funcționează şi în sens invers – unele dintre caracteristicile tale externe dezvăluie multe lucruri interesante despre personalitatea ta. Aici vorbim despre ceea ce spune forma nasului despre tine.

1. Nasul Nubian

Se știe că persoanele cu un astfel de nas – sunt destul de curioase și expresive. Sunt optimiste și adoră să învețe lucruri noi. Smerenia îi deosebește de ceilalți și modul în care își exprimă gândurile este cu adevărat impresionant.

2. Nasul Grecesc

Denumirea acestei forme vine de la sculpturile antice grecești. Oamenii cu un astfel de nas sunt inteligenți și extrem de pragmatici. Loialitatea este o altă trăsătură care îi definește, dar o calitate superioară specifică acestora – este abilitatea de a păstra secretele. Mai degrabă ar muri, decât să facă impresia unui om nesigur sau a unui bârfitor. Mai mult, nu se vor deschide niciodată celor care nu merită încrederea lor.

3. Nasul cârlig

Persoanele cu această formă a nasului – sunt încăpățânate, gânditoare și profunde. Își apără cu pasiune viziunile și nu se tem să-și asume riscuri. Însă calitatea care îi distinge cu adevărat – este dedicația. Gândirea creativă și înțelepciunea îi face diplomați unici.

4. Nasul curbat.

Persoanele cu acest nas devin manageri excelenți. Ei sunt capabili să gestioneze, sunt organizați și de la ei merită să luăm exemplu. Acești oameni ţin mult la cariera lor, dar de asemenea au grijă şi de cei dragi. Singurul lucru pe care îl urăsc – este trădarea.

5. Nasul buton

Scurt şi grațios, acesta este unul dintre cele mai comune tipuri de nas. Însă oamenii cu această formă a nasului sunt foarte diferiți! Fiind hotărâți și spontani, aceștia participă de obicei, la diverse activități. Sunt eficienți și își folosesc timpul cu cea mai mare planificare și grijă. Deciziile lor se bazează pe sentimente, însă în timp învață să înțeleagă ce obiective ar trebui să urmărească și pe care să le abandoneze. Rezultatul este că adesea obțin ceea ce-şi doresc.

6. Nasul drept

Se știe că oamenii cu acest nas îşi controlează emoțiile. Ei citesc bine emoțiile şi acest lucru îi face empatici. Sunt extrem de răbdători și calmi, dar nu apreciază provocările nesolicitate. Singura dată când își pot pierde calmul, este când situația îi amenință pe cei dragi.

7. Nasul concav

Oamenii cu un astfel de nas sunt cei mai sensibili și mai buni. Sunt foarte receptivi, inclusiv faţă de durere, dar nu-şi expun niciodată în public emoțiile. Acești oameni cu zâmbet pe faţă, poartă chiar și cele mai grele poveri şi totuși vor fi primii care oferă ajutor, dacă cineva îl cere. Altruismul este trăsătura lor distinctivă.

8. Nasul strâmb

Contrar ceea ce sugerează numele, oamenii care cu această formă a nasului, sunt cunoscuți ca fiind cei mai simpli dintre toți. Sunt ascultători și observatori buni, sunt genul de oameni care ar înțelege mai degrabă, decât să judece. Asemenea persoane sunt prieteni și parteneri excelenți, pentru că de obicei gândesc cu atenție și precauție, înainte de a-și forma o părere.

Sursa