Citeşte cu atenţie aceste rânduri şi umple-te de bucurie, om frumos!

Salut. Îţi scriu ţie, om scump. Citește cu atenție, calm, umple-te de bucurie. Tu ești o persoană minunată. Ai un suflet frumos. Întotdeauna amintește-ţi acest lucru.

Ai ochi frumoși, buni, plini de dragoste! Zâmbești fermecător, ai un râs contagios, o voce plăcută dulce și, mai presus de toate – tu poți simți mereu dragostea, recunoștința sau bucuria tăcută și o poți transmite în lume. Știi de ce? – Pentru că ai suflet. Promite-ţi, te rog, că veți face tot posibilul și imposibilul de a fi întotdeauna cu adevărat fericit.

E mai ușor decât pare. Și acum … închide ochii, tot ce te îngrijorează, toate gândurile anxioase… probabil că e banal să te sfătui să le uiți, nu-i așa? Încercările de a face acest lucru s-au întâmplat deja? Atunci …pur şi simplu, eliberează-le! Concentrează-ţi atenția asupra dragostei și recunoștinței, aici și acum! Este ușor! Doar umple acest moment cu dragoste. Este atât de ușor!

Totul va fi bine, nici nu încerca să te îndoiești de asta! Haide, zâmbește, aruncă o privire în sufletul tău! Mulțumesc că ai citit aceste rânduri, mulțumesc că exiști. Simte asta și continuă să fii un om bun.

Autor: O. Rudi

Sursa