10 particularităţi ale unei relații cu o fată care a fost mult timp singură

Când începi o relație cu o fată care a fost mult timp singură, te vei lovi de anumite lucruri. Iată 10 dintre ele pentru a o cunoaște mai bine:

1. Ea nu s-a obișnuit să fie iubita cuiva.

Când ești foarte mult timp singură, uiți cum e să fii iubita cuiva, cum trebuie să te comporți. Tot ceea ce știa în trecut – sunt câteva relații care nu s-au încheiat cu nimic.

2. O sperie statutul oficial.

Indiferent cât de mult nu şi-ar dori să te prezinte în calitate de iubit, nu va spune acest lucru niciodată prima. Nu-ţi va cere să numești cumva relația voastră. Cu atât mai mult, că în trecut, multe relații se încheiau după simpla întrebare: “Ce este între noi?”. De aceea nu pune astfel de întrebări. Îţi va permite ţie să faci toţi paşii importanți și, la început, va fi puțin sceptică.

3. Nu ştie ce înseamnă să nu ai libertate 100%

Acestei fete îi este dificil să împartă viaţa cu cineva. Ea s-a obișnuit cu independenta. S-a obișnuit să facă totul singură. Şi poate fi uşor speriată când cineva brusc intervine în tot ceea ce face. Nu uita, că ea întotdeauna va avea nevoie de libertate.

4. Se teme să facă ceva greșit.

Poate că ai observat cât de nervoasă a fost atunci când s-a întâlnit cu părinții tăi. Sau cum tace atunci când o apuci de mâna. Uneori o poți privi și simți că este undeva departe. Încearcă să-i câștigi încrederea. Pentru că în trecut, mulți căutau în ea un motiv, ca să plece. De aceea face totul foarte atent. Se gândește la fiecare cuvânt.

5. Nu va pune niciodată relația mai presus decât prietenii

În trecut, băieții au înșelat-o și au părăsit-o, iar prietenii au rămas mereu aproape și au ajutat-o să depășească momentele dificile. Ei sunt cu ea mai mult decât tine. Și dacă viața în singurătate te învață ceva, asta este importanța prieteniei.

6. Se va îndepărta din cauza fricii și îndoielilor.

Îi este frică de ceea ce pare a fi prea bun. Trecutul a învățat-o să fie precaută. De aceea trebuie să-i dovedești că poate avea încredere în tine.

7. O vor urmări fantomele trecutului.

Fetele care au fost mult timp singure, reacționează prost la gelozie. Adevărul este că orice persoană din trecut se poate întoarce în viața ei, dar dacă te alege, atunci ar trebui să fie suficient pentru tine.

8. Niciodată nu se va pierde pe sine de dragul relației.

În trecut ea deja a făcut o greșeală, acordând prioritate relației. Deja s-a pierdut pe sine din cauza foștilor parteneri și a înțeles că nu e bine să faci asta. Mai mult decât atât, îi vei admira independența și faptul că nu are nevoie de o relație, ea o alege singură.

9. Poate flirta cu ceilalți și nici măcar nu va observa.

Când ești mult timp singură, flirtul poate deveni un stil obișnuit de comunicare. Nu acorda prea multă importanță, dar poți vorbi cu ea despre asta, cu tact. De fapt, ea apreciază foarte mult loialitatea și devotamentul.

10. Te apreciază foarte mult.

Fiind în relații greșite, știe exact ce are nevoie. Și dacă te potrivești standardelor ei, dacă te-a ales – atunci te va aprecia și te va iubi cum va putea mai mult.

Sursa