Nu însemni nimic pentru el – dacă este căsătorit! Iată 6 adevăruri dure despre relația cu un bărbat căsătorit!

Nici un bărbat căsătorit nu vrea să schimbe o soție pe alta. El îţi poate jura iubire, îţi poate scrie sms-uri pline de pasiune și poate fi foarte blând, dar tot ce are nevoie de la tine este s*xul și creșterea respectului de sine. Nu ești pentru el decât o jucărie.

Dacă este căsătorit, dar își înșală soția cu tine, ești pentru el “o altă” femeie. Nu ești unica femeie cu care doarme. Și asta îi convine.

1. Îi convine să vii la el, apoi să pleci acasă.

El nu are nicio obligație față de tine. Eşti o opțiune excelentă de a-şi petrece timpul ușor și plăcut.

2. Îi convine că poate obține de la tine tot ce are nevoie.

Cu alte cuvinte, doar te folosește. Îi oferi s*x, îi flatezi vanitatea și îl faci să se simtă special. De ce ar schimba ceva?

3. Îi convine că nu poate petrece tot timpul cu tine.

Dacă bărbatul te iubește cu adevărat, va găsi o modalitate să-şi petreacă tot timpul cu tine. El îţi va cumpăra cadouri, va plăti pentru tine și te va ajuta să-ţi rezolvi problemele. În loc de asta, el se întoarce acasă la soția sa, petrece timpul cu ea și îi cumpără ei cadouri.

4. Tot ce face, face pentru sine.

El face dragoste cu tine, pentru că îi place asta. Apoi te trimite acasă sau se întoarce la soția sa, pentru că aşa îi este mai comod.

5. Comunicarea voastră este plină de tristețe misterioasă.

Desigur, discuțiile voastre trebuie să fie cât mai scurte, pentru că e dificil să memorezi tot ce le spui amantelor.

6. Te va înşela

Dacă, printr-un miracol, vei reuși să-i distrugi căsătoria, poți fi sigură că te va înșela şi pe tine. Fructul interzis este mai dulce. Cei care înșală știu asta mai bine decât alții.

De aceea, dragă femeie, dacă ai reușit să întâlnești bărbatul pentru care eşti unică, care vrea să fie mereu lângă tine – apreciază-l! Dacă nu apreciezi un bărbat decent, el va fi nevoit să se afirme cu ajutorul altor femei.

Sursa