Fidelitatea – este ceva mai mult decât să petreceți nopțile împreună sub același acoperiș…

Fidelitatea este ceva mai mult decât “a nu înşela”.

Fidelitatea – este ceva mai mult decât să petreceți nopțile împreună sub același acoperiș, să sărutați aceleași buze sau să faceți dragoste cu o singură persoană.

Fidelitatea este atunci când porți inelul de logodnă tot timpul. Este dorința de a arăta lumii întregi că eşti inaccesibil pentru cineva. Și totul este pentru că ai găsit deja acei ochi în care vrei să te uiţi tot restul vieții. Fidelitatea șterge orice îndoială în mintea celor care sunt interesați de statutul tău civil.

Fidelitatea – este acel sentiment și acele obligații, când în mintea ta nu-ţi vin gânduri să fii cu altcineva.

A fi fidel – înseamnă să fii sincer cu omul cu care îţi împarți destinul. Când cineva încearcă să flirteze cu tine, din gura ta iese doar adevărul. Fidelitatea – este deschidere. Nu-ţi este teamă să comunici și să spui ceea ce crezi, fără să ascunzi chiar și cele mai incomode momente. Loialitatea – este adevărul pe care îl merită persoana iubită, indiferent care este el.

Fidelitatea necesită eforturi pentru a înțelege mai bine așteptările și capriciile partenerului. Este dorința de a-ţi bucura persoana iubită și de a cere iertare atunci când faci o greșeală. Loialitatea se manifestă în respectarea limitelor și regulilor stabilite la începutul relației. Este respectul, atât pentru nevoile tale, cât şi pentru cele ale omului pe care îl iubești.

Fidelitatea întotdeauna este curată. Ea nu-ţi permite să ascunzi sentimentele și gândurile care trăiesc în capul tău.

O persoană cu adevărat loială nu va supune partenerul la suferințe. Şi nu se rezumă totul doar la pat. Este vorba de inima ta, care ar trebui să fie deschisă pentru ea sau pentru el.

Loialitatea obligă să iubești conștient doar un partener pentru tot restul vieții. Este decizia de a lupta pentru fericire împreună și pentru bunăstarea comună. Este o decizie cântărită și conștientă de a fi doar cu o singură persoană.

Un om fidel nu va clătina barca în care sunt doi – el și a doua jumătate a lui. În caz contrar, relația se va rupe în bucăți. Loialitatea se manifestă în grijă și adevăr pur faţă de partener. Aceasta este iubirea fără rezerve.

Sursa