7 motive pentru care bărbatul alege Femeia mai în vârstă…

De ce bărbatul alege femeia mai în vârstă și cine este el?

O întrebare ambiguă și uşor provocatoare, întrucât se crede că bărbatul vrea și trebuie să domine, să fie mai experimentat și mai înțelept. Însă în viață totul este diferit și tot mai multe cupluri au o diferență de vârstă. Potrivit statisticilor mondiale, fiecare al treisprezecelea bărbat este mai tânăr decât aleasa lui și în relație sunt absolut fericiți.

Pot exista mai multe motive. Iată câteva dintre ele:

1. Experiența și onestitatea.

Femeia matură știe deja ce vrea într-o relație, ştie cum să ceară asta fără indicii și mistere inutile. Este capabilă să facă față emoțiilor și să soluționeze corect situațiile de conflict şi astfel numărul de certuri se reduce la minim.

2. Încrederea și independența.

Femeia matură atrage prin faptul că și-a ales deja propriul drum, ea știe ce vrea. Oferă libertate alegerii, gândirii și acțiunilor, îşi apreciază și respectă partenerul.

3. Dorința unei relații mature.

Tinerețea are defecte, hormonii strigă, nu există stabilitate, iar pentru mulți bărbați acești indicatori sunt cheia.

4. Varietatea în s*x.

O femeie cu experiență știe exact cum să-i aducă plăcere partenerului, în plus, de la ea poţi învăța câteva trucuri.

5. Capacitatea de a susține conversația.

Femeia este inteligentă, deja are multă experiență și în multe situații va susține cu ușurință o conversație, îţi va da sfaturi sau pur şi simplu va tăcea la timp.

6. Lipsa afecțiunii materne.

Există un punct special care se referă la traumele psihologice din copilărie și este puțin probabil ca în acest caz să existe un cuplu matur fericit. La nivel inconștient, bărbatul vrea să trăiască această traumă și să obțină toată tandrețea maternă care i-a lipsit.

7. Beneficii.

Procentul unor astfel de relații este mic, însă ele există. Cu alte cuvinte, bărbatul este doar un gigolo și are beneficiile sale din această relație, nu este vorba de fericire aici. Cu toate acestea, în viață există şi exemple-excepție a unui rezultat fericit. De exemplu, un binecunoscut politician s-a căsătorit cu o femeie mult mai în vârstă decât el și au trăit fericiți toată viața (povestea este descrisă într-una din cărțile lui Dale Carnegie).

Fiecare poveste de iubire are motivele sale și niciodată nu se poate anticipa cum se va sfârși. Nu vă grăbiți să trageți concluzii şi să judecați.