Dacă îţi doreşti o relaţie armonioasă EVITĂ aceste 6 greşeli pe care bărbaţii nu le tolerează

Toată lumea are neajunsuri – și cu greu ele pot deruta pe cineva atât de mult, încât să ducă la despărțire. Dar unele greșeli în comportamentul femeilor – pot face asta.

Mercantilismul

Îmi vei dărui o blană? Ce mașină ai? Chiar dacă bărbatul este bogat, un astfel de comportament îl va scoate din fire. La urma urmei, el decide cui şi ce daruri face și, în general, el ar prefera să fie acceptat așa cum este și iubit nu pentru cât de mulți bani are. Și dacă nu are atât de mulți bani din mai multe motive, asta pentru el va fi o insultă.

Atașamentul exagerat

Faptul că ai nevoie de el atât de mult, că nu faci niciun pas fără el, desigur, este ceva frumos, dar uneori e obositor. Pentru că un lucru e să-ți protejezi femeia iubită, şi altceva e când femeia iubită crede că ar trebui să fie o parte integrantă a vieții tale, 24 de ore din 24. Și în al doilea caz bărbații nu sunt deloc pregătiți. Pentru că sunt ființe care iubesc libertatea și ce fel de libertate poate exista într-o astfel de situație?

Infantilismul

Ea nu știe să facă nimic singură. Anterior, pentru ea totul făceau părinții, iar acum această obligație trebuie transferată pe bărbat – cel puțin aşa crede ea. Este un copil adevărat, iar el încă nu este pregătit pentru copii. Chiar şi în viitor, va fi gata să-și educe propriul copil, nu doi, unul dintre care l-a născut scumpa soacră.

Manipularea cu ajutorul s*xului

Unul dintre cele mai grave păcate ale femeii. Din simplu motiv că bărbații nu iubesc când sunt folosiți, când cineva joacă pe slăbiciunile lor – iar s*xul este o adevărată slăbiciune. Și faptul că femeia este gata să se culce numai dacă va face ceva pentru ea – se simte foarte puțină iubire.

Șantajul cu faptul că e femeie

Doar sunt femeie, spune ea. Deci îmi datorezi. Îmi datorezi totul – să muţi canapeaua, să-mi cumperi o blană, să cedezi, chiar dacă ea nu are dreptate. Ea însă nimănui nu datorează nimic. Pentru că bărbatul trebuie doar să se bucure de compania ei.

Dorința de a-l remodela după propriul gust

Da, el are un pulover ciudat și barba țepoasă. Aşa e, deci ce poți să faci în legătură cu asta? Și te-ai îndrăgostit de el pentru ceva? De ce atunci trebuie să-l schimbi, dacă poţi, în cele din urmă să-ţi găsești pe cineva care ți se va potrivi mai mult?